Egy kis segítségre lenne szükségem! Kisbabát várok és az utolsó mensim okt.9. -én volt tartott kb.4-5 napig! Lehetséges, hogy már ezelőtt az időpont előtt teherbe estem?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 18:08
1/5 anonim válasza:
Nagyon kicsi az eselye, bar nem lehetetlen. Ha most terhes vagy, akkor 6+2 hetes vagy, az utolso mensi szerint. A szulest ugyis ettol szamolja az orvos.
2/5 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy már korábban terhes voltál. az uh vizsgálattal elég pontosan meg tudják mondani a baba "korát", legalábbis 4 hetet biztosan nem tévednek.
3/5 anonim válasza:
Nekem okt.8-án volt meg ma vagyok 6 hetes 3 napos!Gratulálok!
4/5 anonim válasza:
nekem is okt.8.-án volt meg, és szintén 6+3 napos vagyok:)nem hiszem hogy előbb teherbe estél.bár vannak még csodák...az uh majd biztos segít neked.boldog babavárást
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 24. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!