Nagy baj van? Nagyon félek.
Kb. 5 hetes terhes lehetek, nem voltam még dokinál, ki akartam várni a 6. hetet, hogy legyen szívhang. (2 + teszt, mellem nő, mint a bolond gomba, hányinger, 1-2 szer hányás, fáradékonyság. 1 hete késik.
Ma hirtelen elkezdett nyilallni a hasam alja jobb oldalon, és nagyon kemény lett érzésre is és tapintás alapján is. Nem vérzem, de nagyon izgulok.
Ez normális, vagy baj van?
Én PCOs vagyok, több cisztám is van most is, nagy ritkán nyilalgatnak. Nem minden esetben okoznak problémát.
Egyébként a méhen kívüli terhességnek sok tünete van, elviselhetetlen fájdalom, hányás, láz, ájulás, vérzés, görcs stb. "Csendes" méhen kívüli terhesség sztem nincs, de ez csak az én véleményem.
Te is írtad, hogy csak szerinted 5 hetes, attól még bőven lehet egy késői peteérés eredménye, ahogy írtam az elején is. Én akkor mentem dokihoz mikor 10. napja nem jött meg és még bőven semmi nem látszott.
Örülök, h segíthettem:-) Azért majd írj, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!