Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj van? Nagyon félek.

Nagy baj van? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

Kb. 5 hetes terhes lehetek, nem voltam még dokinál, ki akartam várni a 6. hetet, hogy legyen szívhang. (2 + teszt, mellem nő, mint a bolond gomba, hányinger, 1-2 szer hányás, fáradékonyság. 1 hete késik.

Ma hirtelen elkezdett nyilallni a hasam alja jobb oldalon, és nagyon kemény lett érzésre is és tapintás alapján is. Nem vérzem, de nagyon izgulok.

Ez normális, vagy baj van?

2013. dec. 5. 10:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én PCOs vagyok, több cisztám is van most is, nagy ritkán nyilalgatnak. Nem minden esetben okoznak problémát.

Egyébként a méhen kívüli terhességnek sok tünete van, elviselhetetlen fájdalom, hányás, láz, ájulás, vérzés, görcs stb. "Csendes" méhen kívüli terhesség sztem nincs, de ez csak az én véleményem.

2013. dec. 5. 19:11
 22/24 anonim ***** válasza:
És tényleg próbálj megnyugodni, ne stresszeld magad, ha méhen kívüli lenne, az már a beágyazódás után pár nappal kiderülne és jönnének azok a tünetek amiket az előbb írtam.
2013. dec. 5. 19:13
 23/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, hogy ezt leírtad. Most érzek egy kis megnyugvást. Bízom benne, hogy csak még annyira fiatal terhesség, hogy normális, hogy nem látott petezsákot. A másik pedig csak a terhesség miatt gyengébb védekező rendszer következtében kialakult enyhe petefészek gyulladás, amit még időben lehet kezelni és nem lesz gond. Mindenkinek a válasza sokat segített, ezért valóban hálás vagyok. Még annyira korai lenne bárkinek is elmondani, hogy nem is tudok kitől tanácsot, segítséget kérni. Köszönöm.
2013. dec. 5. 21:22
 24/24 anonim ***** válasza:

Te is írtad, hogy csak szerinted 5 hetes, attól még bőven lehet egy késői peteérés eredménye, ahogy írtam az elején is. Én akkor mentem dokihoz mikor 10. napja nem jött meg és még bőven semmi nem látszott.

Örülök, h segíthettem:-) Azért majd írj, hogy mi lett!

2013. dec. 5. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!