Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Névválasztási problémák?

Névválasztási problémák?

Figyelt kérdés

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

Itt az a helyzet hogy ami páromnak tetszik 3-4 név, az nekem nem jön be, és ami nekem tetszene arról párom nem akar hallani...

2013. dec. 4. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne a lista :-).

Úgy lenne a fair, ha Te választhatnál, ha már az elsőnél az lett a név, ami párodnak tetszett.

Nálunk úgy ment, hogy nagyon tetszett egy név, páromnak mondtam, neki is tetszett, így elég hamar megvolt a kislányunk neve :-)

2013. dec. 5. 07:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi összeszedtük azokat a kritériumokat, amelyek számítanak (ne legyen hosszú, ne legyen szokatlan a fülnek, ne legyen nagyon gyakori stb.), és utána elkezdtük nézni a neveket. A rostán fennmaradt kb 3-4. A férjem azt mondta, enyém a döntő szó. Kislányunk lesz.

19hkm

2013. dec. 5. 08:59
 13/18 anonim ***** válasza:

óó ugyan így vagyunk mi is a lánynevekkel, neki a tipikus régi nevek tetszenek, nekem a modernek, külföldiesek. nem tudom mi lesz a vége. Próbáltam rábeszélni hogy akkor legyen két neve egyik tőlem másik tőle de arról hallani sem akar :(

Engem érdekelne a listátok :)

2013. dec. 5. 08:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy, mi is megjártuk a hadak útját de a picúr döntött helyettünk is.

Mi a fiu névben nem egyeztünk. Párom hallani se akart másrol mint amit ő kitalált, de nekem az nem tetszik egyáltalán, soha nem tudnám ugy szólitani a fiamat, És még csak nem is volt hajlandó akkor olyat találni ami mindkettőnknek jó ha én is lemondok az enyémről és ő is... A kislányban hamar megegyeztünk. volt 4 név majd 2 végül megállapodtunk egy tök másikban. És hálisten kislány lesz, én nem tudom mi lesz ha kisfiu lesz a második és ugyanez a herce hurca a nevével..

Ha én tudok engedni ő mért nem? Szóval valhogy közös megegyezésre kell jutni. Nagyon nehéz..Én tudom.. néha pedig lehetetlen. Próbálj teljesen más nevet keresni hátha az jobban tetszik neki és neked is. Mi a Hanna és a Luca Közt vaciláltunk, aztán rá egy hétre megláttam a Boglárka nevet, és megkérdeztem tőle mitszólna, mert nekem nagyon megtetszett.. És hát Boglárka lesz. Addig eszünkbe se jutott ez a név

2013. dec. 5. 09:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja még annyi hogy én felhoztam a csúfolást is....Na az hatásos volt de nem eléggé.
2013. dec. 5. 09:55
 16/18 A kérdező kommentje:

Ez a csúfolásos rész annyból állt nálunk, hogy amikor olvastam páromnak a neveket a naptárból, majdnem mindegyikhez jegyzett valami csúfságot :)

Az Evelin ami nekem nagyon kellene de párom szerint "cigányos" :/

2013. dec. 5. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Mért lenne cigányos? Nekem nagyon tetszik az Evelin név. Így hívják az egyik osztálytársamat és róla mindenkinek egy szőke tündér jut az eszébe:)
2013. dec. 7. 22:43
 18/18 A kérdező kommentje:

Nekem is egy gyönyörű szöszi kislány jut az eszembe, pontosabban az én kislányom :) főleg ha olyan kis szöszike lesz mint a nővére:))

Mindenesetre a nagylányt már megtanítottam, szóval ha kérdezik, mi lesz a tesó neve rávágja hogy Evelin :)

2013. dec. 9. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!