Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 22:23
2/4 anonim válasza:
Nekem, mielőtt megjött volna, eléggé fájt a cicim. Jobban, mint máskor. Aztán egyik este éreztem, hogy megjött, de csak egy csepp piros, utána 3-4 napig csak barna volt és már mérges is voltam, hogy még ez is így szórakozik velem, nem elég, hogy már egy éve nem akar összejönni a baba.
Más tünetre nem emlékszem. De nyilván gyanús volt ez a barnázás és kb. a 4-ik napon teszteltem délelőtt és elég hamar, erős piros csík lett a legegyszerűbb teszttel.
Nálad is ez a helyzet áll fent? :)
3/4 A kérdező kommentje:
Mára nem vártam és tegnap előtt kezdődött, azt hittem meg fog jönni, nálam normális h előtte barnázok de ez most más, vér is volt de csak a wc papíron és a barna is kevés. Ma teszteltem negatívat, igaz nem első pisiből. Tünetek sincsenek igazán, néha görcsölgetek meg kicsit fáj a mellem de ennyi. Minden esetre fura. Köszönöm a választ! :)
2013. dec. 5. 10:10
4/4 anonim válasza:
28. napon nagyon halvány volt a teszt, 7 nappal később már 2 másodperc alatt pozitív volt. A 4. és a 8. héten is volt vérzésem - lassan szülök, azóta minden rendben :) A 6. héttől volt mellfeszülés, 1-2 alkalommal hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!