Baj lehet a babával, nagyon aggódom?
Sziasztok!
Veszélyeztetett terhes vagyok és most vagyok 12 hetes. Pénteken megyek ultrahangra, de már 4-5 napja összement a hasam és olyan érzésem van mintha nem is lennék terhes! Nem is érzem a jelenlétét mert eddig tudtam hogy ő ott van. Semmi tünetem nincs és nem is volt csak a havi vérzés kimaradása. Utoljára 3 hete voltam uh-n és ott minden rendben volt, 2 hete megjött a vérvétel eredménye is az is tökéletes! Megőrülök péntekig és nagyon félek hogy baj van!! Szerintetek?? Köszönöm előre is a válaszokat!!!
Én pénteken töltöm a 12. hetet. A hasad nem lehet, h azért ment össze, mert javul az emésztésed? Időnként én is úgy nézek ki, mint akinek feldugtak egy görögdinnyét, máskor pedig alig látszik vmi.
Egyébként nekem volt több vetélésem, nem jár tünetek nélkül. Ha nem görcsölsz, nem vérezgetsz, akkor sztem semmi baj nincs. Péntek már mindjárt itt van, kitartást! (Én hétfőn megyen kombináltra, sík ideg vagyok. Tudom, h mit érzel.)
Köszönöm a válaszodat!!
Azt még elfelejtettem írni hogy mostanában elég sűrűn szúr jobb oldalon a hasam legalul,olyan mintha a vakbelem lenne!
Lehet hogy csak tágul a méhem? Barátnőmnél úgy halt el a magzat a 16. héten hogy eszre sem vette csak a doki közölte vele!! Én is ettől félek nagyon!!!
Ne fééélj!!! :) Minden rendben lesz!!! :) Most kezdődik az az időszak, hogy jól fogod érezni magad, elmúlik a rossz közérzet, a puffadás. Nyugiii! :)
Az aggódás az más tészta. Végig fogod aggódni a terhességed, a szülést, a kórházban töltött napokat, az otthoniakat, az első oltás... stb. stb. De hát anyuka vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!