Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok, eddig minden...

28 hetes vagyok, eddig minden rendben van a babával is meg velem is. Minden eredmény jó, de nagyon aggódom hogy mi lesz ha mégis vmi baj lesz?

Figyelt kérdés
Gondolok itt fejlődési rendellenességre, bármire. Nem tudom miért van ez, de tegnap óta nagyon aggódom emiatt. Mivel tereljem el a figyelmemet erről a gondolatról?
2008. aug. 26. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!!

nem mondom, hogy nekem sosem jut eszembe, de nem szabad ilyenekre gondolni!! csak arra, hogy milyen egézséges, gyönyörű kisbabád lesz nem is olyan sokára!! ha eszedbejutnak ezek a gondolatok, tereldel olyanokkal, hogy miket fogtok csinálni együtt, hogy nem sokára a karodban tarthatod, hogy milyen is lesz a közös életetek :)

csak semmi buta gondolat!! :)

27 hetes pocakos

2008. aug. 26. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem meg nagyon nem volt rendben minden. Az első fele a terhességemnek rettegéssel telt el. Most 26 hetesen úgy vagyok vele, hogy nem lehet semmi baj, ha már idáig eljutottam a sok probléma ellenére. Minden este megbeszéltem a babámmal, hogy neki maradnia kell velem, mert nagyon várom, és nagyon szeretem. Ne gondolj rosszra, nem lesz semmi baj.
2008. aug. 26. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, majd igyekszem!:)

Boldog babavárást nektek is!

2008. aug. 27. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!