23 hetes terhes vagyok és ma reggel elkezdtem barnázni futottam az orvoshoz aki elküldött uh-ra ott szerencsére mindent rendben találtak. De azóta is barnázgatok mit tehetnék hogy elmúljon? Ugye nem lesz baj a babával. Nagyon aggódom.
Szia!
Sok pihenés és magnéziumot kéne szedjél, de ha még mindig fent áll a barnázás én biztos visszamennék a dokihoz!
Nekem barnázással kezdődött a szülésem, csak úgy mellékesen megemlítem, nehogy elkezdjen nyílni a méhszáj, mert az még nagyon túl korai lenne!!
Boldog babavárást kíván egy 15 hónapos kislány anyukája.
Köszönöm a válaszodat, ma sokat pihentem pont tegnap fejeztem be a munkámat a mai naptól vagyok itthon úgyhogy sokat tudok pihenni.Felhívtam a dokit azt beszéltük meg ha nem múlik vagy rosszabodik holnap du. megyek vissza.
De én arra gondolok, hogy pár napja kezdetem el szedni a vas tablettát és szorulásom lett tőle és talán nagyon megerőltettem magam? Lehet hogy hülyeség, de már minden megfordult a fejembe.
SZia!
ÉN is barnáztam kétszer is.EGyszer az elején kb. 8-9 hetesen aztán a 14. héten és kaptam utrogestant.Ha teheted és a doki nem írja ki magától akkor mondd neki hogy erről hallottál és szeretnéd ha kiírná.Remélem nem lesz gond veletek.Sok sikert és ha voltál dokinál majd írd meg mit mondott.
Üdv:31 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!