Gyakran megfodul a fejemben, hogy el kellene vetetni a babát, ez a jó megoldás?
Másfél éves babámmal vagyok itthol és ismét teherbe estem. Nehéz most is, mert totá egyedül vagyok. A napot végigrobotolom a gyermeknevelés mellett. Párom, ha hazajön akkor a legfontosabb neki a TV, hogy kikapcsolódjon, és az alvás, hogy pihenjen, hiszen dolgozik. Én meg már alig bírom. Nem tudom, hogyan tudnék ismét egy picit felnevelni, sem lelkileg sem szeretetben. Többször is kérem páromat, hogy beszélgessen kicsit velem, de az csak addig tart nála.
Ezért szüljek mégegy pici babát, aki egyáltalán nem tehet róla, hogy én ennyire gyenge vagyok és az apja csak dicsekedni tud másoknak, hogy van gyermeke, de nem tesz érte semmit.
Lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de te választottad ezt az embert párodnak, a gyereked anyjának. Te alakítottad vele ki az együttélés szabályait. Rajtad múlott, hogy teherbe esel vagy nem. Te hagyod, hogy így menjenek tovább a dolgok.
Neked kell dönteni, hogy elveted, vagy megszülöd. De gondold végig a párkapcsolatodat és hogy mit vársz az élettől mégegyszer.
Ne bántsd a babát a hasadban! Énis legtöbbször egyedül nevelem a 3-at. Ezért vagyunk itthon, hogy a gyerekekkel foglalkozzunk, de állati nehéz tudom. Mindenről lekell tudni mondanunk. De ez elfog múlni! Énsem látom a végét, de mindenki azt mondja körülöttem, ha nagyobbak lesznek könnyebb lesz! Nekem még azt is megszabják a gyerekek hova nézzek a saját szememmel. Néha tényleg iszonyat, de kikell tartani!
És nemtudod azt sem, milyen szép kisbabát kapsz majd a sorstól! Ha már 1 van, akkor a másikkal is elbírsz majd, mert az már tapasztalatból fog menni és sokkal könyebb lesz, hidd el! Az első gyereken tanulunk meg mindent, mert sajnos nem születik velük "használati utasítás". Ezen mindenki átesik aki gyereket vállal. A szüleink is mindenről, tényleg mindenről lemondtak értünk azért hogy élhessünk. Fontold meg jól, hogyan döntessz, mert a tetteinknek nyoma marad! És ne magadat nézd, hogy szegény én, milessz velem ha...mert ez önsajnálat!! hanem nézd a kis életet magadban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!