Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakran megfodul a fejemben,...

Gyakran megfodul a fejemben, hogy el kellene vetetni a babát, ez a jó megoldás?

Figyelt kérdés

Másfél éves babámmal vagyok itthol és ismét teherbe estem. Nehéz most is, mert totá egyedül vagyok. A napot végigrobotolom a gyermeknevelés mellett. Párom, ha hazajön akkor a legfontosabb neki a TV, hogy kikapcsolódjon, és az alvás, hogy pihenjen, hiszen dolgozik. Én meg már alig bírom. Nem tudom, hogyan tudnék ismét egy picit felnevelni, sem lelkileg sem szeretetben. Többször is kérem páromat, hogy beszélgessen kicsit velem, de az csak addig tart nála.

Ezért szüljek mégegy pici babát, aki egyáltalán nem tehet róla, hogy én ennyire gyenge vagyok és az apja csak dicsekedni tud másoknak, hogy van gyermeke, de nem tesz érte semmit.

2009. nov. 22. 14:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
34%
gondolom tabletta mellett estél teherbe...
2009. nov. 22. 15:00
 2/26 anonim ***** válasza:
21%
Vetesd el, semmi értelme megszülni. Nem te lennél az egyetlen, aki abortuszon esik át, mások is túl élték már. Nem olyan nagy ügy. Nem kötelezhet senki sem arra, hogy megtartsd. Persze jól le leszek pontozva, csak azért mert nem vagyok gyerekbuzy, és mindjárt jön a sok anyaállat az abortusz elleni strófáival, de neked az lenne a legjobb, ha elvetetnéd. Hidd el, nem éri meg végigszenvedni az életet egy gyerek miatt.
2009. nov. 22. 15:02
 3/26 anonim ***** válasza:
80%
Nehéz helyzet... ennek közös döntésnek kellene lennie! Beszélj a pároddal, de ha azt sem tudtok akkor...
2009. nov. 22. 15:03
 4/26 anonim ***** válasza:
70%
gyerekbuzy... hova jutottunk!!:(
2009. nov. 22. 15:04
 5/26 anonim ***** válasza:
28%
Hát kedves utolsó akkor nézd meg az egyik kérsdét, ahol azért szült a nő mert a férfi angyon szeretett volna, de legalább rugdosta őket... -.-" De persze az abortusz sokkal nagyobb bűn, egyenesen rosszabb mintha valaki sorozatgyilkos lenne. Igen, szerintem is vetesd el. Lehet hogy rossz dolog, de sokkal rosszabb ha megszületik és tönkreteszi az lestrapált anyját, saját magát meg a testvért. Ha nem védekezés mellett lettél terhes akkor azt tudom mondani, hogy a férjed nem egy perc alatt lett ilyen, ilyennek nem kell egy gyereket sem szülni.
2009. nov. 22. 15:09
 6/26 anonim ***** válasza:
24%
Abortusz. Mert ha megtartod akkor nem 1 hanem 2 gyerek életét teszed tönkre
2009. nov. 22. 15:10
 7/26 anonim ***** válasza:
24%
Vannak helyzetek mikor nincsen más választás, bármennyire is keserű, és nehéz döntés! Egyetértek hogy vetesdd el. De a gyerekbuzy az tényleg dúrva! Van már egy babód vele is nehéz, hát még egyel és ilyen férfi mellett...
2009. nov. 22. 15:15
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de te választottad ezt az embert párodnak, a gyereked anyjának. Te alakítottad vele ki az együttélés szabályait. Rajtad múlott, hogy teherbe esel vagy nem. Te hagyod, hogy így menjenek tovább a dolgok.

Neked kell dönteni, hogy elveted, vagy megszülöd. De gondold végig a párkapcsolatodat és hogy mit vársz az élettől mégegyszer.

2009. nov. 22. 15:16
 9/26 anonim ***** válasza:
*gyereked apjának
2009. nov. 22. 15:17
 10/26 anonim ***** válasza:
62%

Ne bántsd a babát a hasadban! Énis legtöbbször egyedül nevelem a 3-at. Ezért vagyunk itthon, hogy a gyerekekkel foglalkozzunk, de állati nehéz tudom. Mindenről lekell tudni mondanunk. De ez elfog múlni! Énsem látom a végét, de mindenki azt mondja körülöttem, ha nagyobbak lesznek könnyebb lesz! Nekem még azt is megszabják a gyerekek hova nézzek a saját szememmel. Néha tényleg iszonyat, de kikell tartani!

És nemtudod azt sem, milyen szép kisbabát kapsz majd a sorstól! Ha már 1 van, akkor a másikkal is elbírsz majd, mert az már tapasztalatból fog menni és sokkal könyebb lesz, hidd el! Az első gyereken tanulunk meg mindent, mert sajnos nem születik velük "használati utasítás". Ezen mindenki átesik aki gyereket vállal. A szüleink is mindenről, tényleg mindenről lemondtak értünk azért hogy élhessünk. Fontold meg jól, hogyan döntessz, mert a tetteinknek nyoma marad! És ne magadat nézd, hogy szegény én, milessz velem ha...mert ez önsajnálat!! hanem nézd a kis életet magadban...

2009. nov. 22. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!