Karácsonykor szeretném bejelenteni a rokonságnak a
babámat csak nem tudom hogyan. Írjatok légyszi egy-két
ötletet?
Figyelt kérdés
Valami vicces/kreatív, meglepő módon gondoltam mindenképpen, uh képet nem szeretnék mutogatni, kis cipő a fa alá annyira nem tetszik. Egyéb ötletek jöhetnek.:)
20 hetes vagyok, sé már látszik, hogy gömbölyödök. A szomszéd nő (30 év körüli) megkérdezte, hogy tudják-e a szüleim. Mondtam, hogy persze, őket hívtam először.
Erre tök értetlenül néz rám, és közli, hogy az ő anyja akkor tudta meg, amikor már 5 hónapos terhes volt, és akkor is az anyósától (a csaj anyósától, tehát a nászasszonyától9 tudta meg. De ezt úgy közölte, mintha ez lenne a normális, és én tiszta hülye lennék.
Szóval van a másik véglet is.
2013. dec. 4. 14:20
12/20 anonim válasza:
Mi is karàcsonykor tervezzük bejelenteni,7hetes leszek akkor.Én arra gondoltam hogy az ajàndékok utàn megszólalunk hogy nekünk van még egy meglepi és akkor a kisfiunk àtadja a uh.képet.
2013. dec. 4. 14:34
13/20 anonim válasza:
2-es
Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki milyen kapcsolatban van az édesanyjával. A legtöbben köztük én is így akarunk még nagyobb meglepetést okozni a családnak. Nem értem, miért kell ide keverni mindent. Mindenki akkor mondja el a szüleinek amikor úgy gondolja. Egyébként sok pár nem is mondja el még a közeli rokonságnak sem, mert félnek, hogy nem marad meg a baba, tehát kivárják az első trimeszter végét.
2013. dec. 4. 15:49
14/20 anonim válasza:
8-asnak reagálnék. 5-ös vagyok.
Az én szüleim már nem élnek így sajnos anyukámnak nem tudom elmondani hogy terhes vagyok :-(
Ezért írtam hogy anyósoméknak fogjuk bejelenteni karácsonykor, és nekik azért nem előbb, mert az első terhességemnél végig "riogattak", stresszeltek, hogy mire vigyázzak mert ha nem akkor baja lesz a babának stb, mikor az első terhességemnél volt egy pici vérzésem akkor engem hibáztattak, hogy biztos csináltam valamit amit nem kellett volna, pedig a lepény volt rossz helyen és amiatt volt, de nem lett semmi baja a babának szerencsére, csak hát ment a paráztatás... Ez nem hiányzik újra így ezért döntöttünk úgy hogy csak 14 hetesen, karácsonykor tudják meg. (csak ritkán találkozunk úgyis és ez így jó alkalom lesz)
2013. dec. 4. 17:42
15/20 A kérdező kommentje:
Én is olvastam elég riasztó dolgokat, meg sajnos a statisztika azt mutatja, hogy az első trimeszterben elég sok a vetélés. Egyik barátnőm is sajnos így járt, végig semmi gond nem volt a 12. heti uh-n meg kiderült hogy megállt a fejlődésben a baba. Nyilván nem úgy indul neki az ember, hogy baja lesz de sajnos ez is benne van. Pont karácsonyra esik a 12. heti uh-m is ezért akkorra időzítjük. Eddig akárhol olvastam legtöbb helyen azt írták a 3 hónapot kivárják. Igazából nem maradtak le eddig semmiről:) A karácsonynál pedig jobb időzítést nem tudok, ráadásul együtt van mindenki akivel tudatni szeretném. De a kérdés most egyébként sem erre irányult:)
2013. dec. 4. 19:34
16/20 anonim válasza:
Szia, én úgy csinálnám, hogy vennék fenyőfára akasztható díszeket, olyanokat amiket ki lehet nyitni, és ajándékdobozkák lesznek, és abba tennék bele uh-képet (tudom, hogy te azt nem szeretnél) vagy valami olyan szöveget/képet akármit, ami a babára utal. Lényeg, hogy én szétvágnám apró darabokra, annyi felé ahányan körül álljuk a fát, és a rokonoknak kellene összerakni, mint egy puzzle-t. Szerintem vicces, kreatív, játékos, mert ugye meg is kellene keresni a díszeket. Most nem tudtam ezt kipróbálni, mert már 25 hetes vagyok, de talán majd legközelebb. :D Gratulálok a babához
2013. dec. 4. 20:39
17/20 anonim válasza:
Látom, hogy írod, hogy a kiscipőt nem szeretnéd, viszont leírom, hogy mi a nagyszülőknek és testvéreknek egy-egy félpár kiscipőt adtunk, nem is kiscipő, inkább zokni :) először azt hitték, hogy kisegér, nem értették... aztán mikor leesett mindenkinek, hatalmas volt az öröm. Mindenkinek egy fél párat adtunk, azzal a szöveggel, hogy amikor megszülök, azt kell hozni kimosva látogatáskor a kórházba!Ha egy tanácsot elfogadsz: olyat válassz, ami nem esik le nekik egyből, nagyobbat üt :) amugy Gratulálok! :)
Nekem anyukám háziorvosi asszisztens. Én úgy vezettem fel, hogy odaadtam neki az első ambuláns lapomat, mondván "Van egy ilyen leletem, nézd már meg légyszi!" Állati volt, felugrott a székről, majdnem elsírta magát örömében. :) Nagyot nevettünk. :)
De az is jó lehet, ha már éppen karácsonyról van szó, ha beleteszel az ajándékuk közé egy-egy kártyát, amit ha kinyitnak, akkor az áll rajta, hogy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!