Családnak karácsonykor mondanánk el, hogy bővül a család. Képeslapra szeretnénk valami aranyos szöveget. Ötletek?
Húúú, ez a képeslapos dolog .. ha szorosabb családtagnak lesz, szerintem nem így kéne közölni.
Egy UH képet lehető legjobban fotózzatok le és hívassátok elő.
Ezt rakjátok egy-egy képkeretbe.
Szerintem ez sokkal meghatóbb, mint egy képeslap.
Esetleg vehettek pár darab kis zoknit és akkor azt rakjátok bele valamibe.
Nem tudom, hogy képkeretbe belefér-e vagy valami kisebb ajándék dobozba.
Mondjuk én ettől tuti meghatódnék :)
# 5/6
Ki az a nagymama aki azt nézné, hogy szép a kép vagy nem, nem az számít.
"Abban a pillanatban, amikor a gyermek megszületik, megszületik az anya is. Soha nem létezett előtte. A nő létezett, de az anya még nem. Az anyaság valami teljesen új érzés."
(Osho)
.........
"Az anyaság a legnehezebb dolog a világon... Nem tanítják, nem tudjuk hogyan kell rá készülni. Amíg az ember nem anya, az egész olyan egyszerűnek és könnyűnek tűnik, pedig nem az. De a világ legcsodálatosabb dolga is, valakinek életét adni és azt a apró gyermeket tiszta szívből szeretni, és szeretetben felnevelni!"
............
Ez pedig a kedvencem!!!
Már akkor is
mikor csak gondolat voltál
majd szüntelen lázas akarat
mikor még nem tudhattam
hallom-e valaha hangodat
már akkor is
mikor édes bizonyság lettél,
aprócska ugyan de igaz
mikor szívem alatt magad
voltál minden napban a vigasz
már akkor is
mikor testem átformáltad
kedved s akaratod szerint
mikor még nem tudhattad
milyen lesz neked majd idekint
már akkor is
mikor akaratlan osztoztál
velem örömben, bánatban
mikor elindultál felém
egy nap várva várt váratlan
már akkor is
már akkor is
nagyon
szerettelek.
Remélem találtál neked tetszőt!
Sógornőmék is 4D UH képpel fogják elárulni a családban, hogy baba lesz...én vagyok ez egyedüli beavatott.
Ők mondjuk már 12 hetesek lesznek karácsonykor, úgyhogy akkor azért már baba alakja van, és szépen képkeretbe rakják, szerintem szép és megható ajándék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!