Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt már más is így? Házas...

Járt már más is így? Házas élet "tilalom"?

Figyelt kérdés
Volt egy vetélésem tavaly egyéb okok miatt, és most az orvos mondta hogy házas élet tilalom legyen már 20 hetes terhes vagyok tartóztatom is magam de van úgy hogy olyat álmodok hogy arra kelek hogy orgazmusom van.más is volt már így ? és olyan rossz mert nem tudok mit tenni ellene.
2013. dec. 2. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond hogy lepontoztatok, akkor sincs semmi különbség, hogy a kismama álmában elélvez, vagy a férjével együtt élvez el.

Persze arra az esetre vonatkozik, amikor az orgazmus tiltott, nyilván ha a méhszájjal van baj, akkor ez nem jó megoldás, de ház ez evidens is.

Annak a nőnek vannak erotikus álmai, aki kívánja. Akinek nincs, az nyilván nem is kívánja, de akkor meg az nem is tartozik ehhez a kérdéshez...

2013. dec. 2. 12:06
 12/14 A kérdező kommentje:

11-es én nem pontoztalak le. sosem szoktam senkit sem!

Igen ez a baj hogy már nagyon kívánom a férjemet de a baba a legfontosabb és büntudatom van az álmaim után is pedig arról tényleg nem tehetek, hogy mit álmodok :/

2013. dec. 2. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondta az orvosom, hogy ha egyszer-egyszer együtt vagyunk, akkor utána nem álmodom ezt két naponta, tehát összességében kevesebbszer van orgazmusom=méhösszehúzódásom, ami nem annyira jó ilyenkor a babának, és a férjem is "jól jár".
2013. dec. 2. 12:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a bűntudat meg felesleges, mert az álmokról tényleg nem tehetünk.

Én is akkor kérdeztem ezt meg tőle, amikor minden reggel/hajnalban csont kemény hasra ébredtem, meg arra hogy a kezeim "ott vannak", és álmodtam valami erotikusat...

2013. dec. 2. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!