Járt már más is így? Házas élet "tilalom"?
Én félidősen bevéreztem, onnantól nem voltunk együtt, második terhességemnél amint pozitív lett a teszt nem éltünk házasélet (féltünk az előzmények miatt). Sokszor voltak erotikus álmaim,de hát nem tudtam mit tenni ellene...ha rossz ha nem.
2013. dec. 2. 11:15
Ez ellen nem tudsz mit tenni.
Erre szokta az én orvosom azt mondani, hogy inkább egyszer-egyszer legyünk együtt, mert akkor legalább a férjemnek is jó...
2013. dec. 2. 11:17
Nekem is volt vetélésem idén. Most ismét terhes vagyok. Bár nekem nem mondta senki, nagyon minimálisra fogtuk vissza az együttléteket. Az elején nagyon sokat keményedett, görcsölt a hasam, rengeteget feküdtem. Kicsit lelkiismeret-furdalásom is volt, ha nem mindig sikerült betartanom. Most megint úgy érzem, hogy nincs minden rendben, így most teljes megvonás van. Én is ábrándozok, de hát ez van. (20 hetes kismama)
2013. dec. 2. 11:18
Én a legelejétől a 4 héttől tilalomban vagyok igaz még csak 13 hetet értem el. Már a második héten elkezdtem ilyeneket álmodni odáig jutottam hogy 4-5 is volt álmomba akkor döntöttem el hogy legyünk egyszer együtt és megint bírom 3 hétig, szerencsére bevált és nem is lett bajom. Így most 3 hetente egyszer megkapom :) persze alternatív módszerekkel nem behatolással...
2013. dec. 2. 11:21
Nekem is volt egy vetélésem, és amikor újra terhes lettem, nem mertem már házaséletet élni. Megbeszéltük a férjemmel, hogy most ez lesz... Orvostól én nem is kérdeztem, mert úgysem mertem volna, ráadásul így is mindig volt valami fertőzésem.
Nekem is voltak erotikus álmaim, nem is kevés, de ehhez a hormonok is hozzásegítenek. Nem lehet vele mit tenni, és is sokszor ébredtem erre.
2013. dec. 2. 11:27
Igen mi is el lettünk tiltva, de engem nem zavart, mert nem is kívántam a szexet egyáltalán, a férjem is végig izgulta a terhességet, szóval ő sem foglalkozott a szexel. Mi jóslófájások miatt lettünk eltiltva. Így eléggé izgultunk, hogy nem-e lesz-e koraszülés, egyikőnket sem izgatott a szex. Végül időre született minden gond nélkül. Kitartást nektek kismamák, lebegjen a szemetek előtt a babátok egészsége. Az még nagyobb áldozatot és lemondást is megér :)
7hós baba anyukája
2013. dec. 2. 11:28
7/14 A kérdező kommentje:
én a 11-12. héten görcsöltem nagyon akkor meg is ijedtünk hogy nehogy baj legyen de szerencsére ez szépen el mult. nekem azért is mondta az orvos a tilalmat mert eleve c2000-es a méhszájam és hátsófalon mélyen tapadó a lepény.
8/14 A kérdező kommentje:
jah egyébként 5+2 tudtuk meg hogy terhes vagyok és onnantól nem volt házas élet.
Nálunk nincs házasélet tilalom, mégsincs kedvem szexelni. Ha szeretkezünk is, mindig azon jár az eszem, hogy nehogy a babának valami baja legyen, Hát a párom nem eppen örül ennek. Már azzal is megvádolt, hogy biztos mással szexelek, hisz a terhesség elött nagyon jó szexuális életünk volt.
2013. dec. 2. 11:48
10/14 A kérdező kommentje:
mi is nagyon aktívak voltunk terhesség előtt az ágyban :) de a férjem meg érti meg hát ő ugye szokott is kapni azért valamit mert nem várom el tőle azt ha én nem akkor ős sem kaphat semmit. Nekem az orvosom azt mondta amikor meg kérdeztem lehet e házas élet én el vagyok tiltva minden férfitól férjem csak tőlem. hát mondom oké :)
Kapcsolódó kérdések: