Szexualis elet?
16 hkm vagyok es folyamatosan "egyutt" lennek a ferjemmel. Miota terhes vagyok nagyon megnott a szexualis etvagyam. Ezzel igy onmagaban nem is lenne baj, de a ferjem szinte allandoan "faradt". Nekem ez nagyon furcsa ugyanis mindig olyanokrol hallok vagy olvasok, hogy a no nem akarja.
Lenyeg ami lenyeg en legalabb napi szinten szeretnem (vagy tobbszor is eg nap de ez nem fordul elo es nem is kerem), a ferjem pedig "Mar megint? Hiszen tegnap is egyutt voltunk, most faradt vagyok hozza." Mentsegere szolgaljon, hogy mindig este probalkozom amikor mar bebujunk az agyba.
Ti mit gondoltok? Van okom aggodalomra? Hasonlo tapasztalatok? (Bocsi a hosszu kerdesert)
A kismamákban felborul minden még az elején, és ez csak tovább fokozódik. Például az én párom is amikor 16 hetes volt, azt hitte megcsalom, vagy mást akarok, és bele akart őrülni hogy el fogom hagyni, holott erről szó sem volt, egyszerűen csak rossz passzban voltam a munkahelyem miatt akkor. Szóval ne aggódj, szerintem kíván ő téged, csak most azért tűnik fel ez neked, mert eddig ő kezdeményezett többet, és te voltál aki kevesebbet akarta, most pedig fordult a kocka. Mondhatnám úgy is hogy most átéled mit éreznek a férfiak, amikor vágynak a nőre, de ő meg visszautasítja őket.
A másik lehetőség amiért egy férfi nem akar szexuális életet élni a feleségével aki várandós, az hogy félti a babát. Fél tőle hogy bármi problémát okozhat neki a közösüléssel, vagy hogy nem akarja hogy a gyerek első élménye az legyen belőle, hogy rajta fekszik, összenyomja, és még nyomkodja is.
Pszihológus mondta nekünk is ezeket!
Csak légy türelmes, és örülj hogy inkább többet vágyod mint előtte, sok nőnél fordítva van ez a terhesség alatt :)
Nagyon szepen koszonom! Elegge megnyugtato volt a valaszod szamomra. Valoszinuleg tenyleg tulreagalom, hiszen tudom, hogy szeret es en vagyok a mindene, hiszen ezert vett el nem igaz?!
Megegyszer koszonom a megnyugtatast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!