Szerintetek mennyire "káros" ha csak gyümölcsöt eszem vacsorára?
szia
az én véleményem szerinta a gyümi nem káros rátok nézve 1általán:)söt egészséges csak azért ezek mellett ugye vmi normális kajára is szükségetek lenne:) de ha csak ez megy az elején nem baj
En idejet sem tudom, hogy mikor volt olyan utoljara, hogy nem gyumolcsot ettem vacsorara... Kiveve persze, amikor vacsorazni megyunk.
Az en gyomrom a szenhidratot es a nehez kajat viseli rosszul vacsorara (napkozben eszem eleget). Altalaban almat eszem, vagy gyumolcsteat iszok, kozben babat is varok, most lepunk a 28. hetbe. Semmi bajunk. Sot!
Az elso babamat varva igen durva vacsorakat rendeztem, ennyi idos terhesen mar alig lattam a gyomorsavtol, nagyon szenvedtem, hiztam is 25 kg-ot.
Most a gyomrom tok jo, semmi bajom es 5-6 kilonal jarok, tehat fizikailag is jobban vagyok.
Ami meg jo: en azert vagtam bele az esti gyumolcsevesbe, mert az elso terhessegem alatt a szekrekedestol aranyerem lett. Szules utan a sok gyumivel, zoldseggel tudtam helyrehozni (mellesleg le is adtam a felszedett sulyt kamatostol). Az aranyerem azota se jott elo, mert a vacsira elragott almam mindent rendben tart.
Szia!
Én imádom a gyümölcsöket,de a savam miatt mindig kenyérrel kell ennem.Az utolsó hónapban viszont kiettem a fagyasztókat,szinte semmi más nem kellett csak gyümölcs.Szép nagy babám született 4 kilós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!