Tudom nem szép dolog, de nem is könnyű a cigit abbahagyni. De akiket érint a téma, egészséges a gyerekük?
hallottam olyat, hogy a vérellátottságban okoz károkat a magzatnál, ami által nem jut elegendő oxigén, ami leginkább az agyra veszélyes, tehát szellemileg elmaradottságot, vagy tanulási nehézségeket okozhat.
kinek mikor sikerült abbahagyni?
én nagyon le akarom rakni, meg próbálom korlátozni, most olvasom az Allen Carr-os könyvet is(ha valaki ismeri)
most 4 hónapos vagyok, és nem állok jól, még mindig cigezem :(
5-ös vagyok. Bocs, de te tényleg nem látod hátrányát a koraszülésnek?!
Abba bele is halhat a gyereked!
Nem akarlak kioktatni, de attól még, hogy mentségeket keresel, attól még te leszel az oka, ha beteg lesz a babád.
A terhesseg alatti dohányzás, orosz rulett.
A dohányzás abbahagyása csak elhatározás kérdése. Lehet boncolgatni a témát, és lehet vitatkozni, de ha a gyereked a legfontosabb, akkor tedd le a cigit.
Amúgy hidegen hagy, hogy ki mivel mérgezi magát és a gyerekét, de te itt segítséget kértél, ezért reagáltam.
köszönet
tudom, nem elbagatelizálni kellene a rizikófaktorokat, csak kétségbeesésemben, hogy saját magamban csalódok, már itt tartok, hogy a babáért reménykedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!