Milyen egészséges ételke vannak? (Amit könnyű elkészíteni) És nem is hízol tőle.
hát semmitől se hízol el ha kevesett eszel belőle, szóval ha egy nap megeszel csak 1 tábla csokit akkor se hízol el, csak kérdés hogy egészséges e
különféle saláték, különféle sovány husik(sertés, marha, puylka, csirke, máj, halak) elkészítve zöldségpürével/zöldségekkel töltve stb
tojás, főtt rizs, főtt krumpli, zabkása tejtermékekkel, rakottzöldségek, töltött zöldségek, párolt zöldségek, zöldséglevesek, zöldségkrémlevesek, tojásleves, lecsó, töltött paprika, főzelékek, túróval töltött husok,
Én sütőzacskóban szoktam sütni a husikat és a halat, mert úgy zsiradék nélkül el lehet készíteni, meg hát mellesleg nem kell utána mosogatni :) Mellé zacskós barna rizst és párolt zöldséget eszem olívaolajjal és fűszerekkel megbolondítva.
Ez a 3 így abszolút egészséges, nagyon-nagyon finom és tök változatos is lehet, mert a húst és a zöldséget is lehet variálni (persze nem kell minden nap ilyet enni).
De pl. a pörkölt nagyon finom lesz csirkemell filéből, kis olajjal elkészítve is, bár tudom, hogy ez az átlag magyar emberek számára elképzelhetetlen.
A főzelékeket is el lehet úgy készíteni, hogy nem kell rá fél kg liszt és 1 doboz tejföl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!