Folyás vagy magzatviz szivárgás?
Sziasztok.
Egy kis gondba vagyok.Nem tudom hogy magzatviz szivárog vagy esetleg az amúgy nagyon bő krémes folyás áztatja át annyira a tisztasági betétemet,hogy a bugyimon egy nedves folt lesz!Hozzáteszem hogy nem hajszálvékony tisztasági etétet használok!
38hetes kismama
A biztonság kedvéért én ezt személyesen egy orvostól kérdezném meg - egy vizsgálat kíséretében.
Mert ha nem is a magzatvíz, de lehet akár egy fertőzés miatt nagyobb a váladék mennyisége. Szóval így is, úgy is jó, ha lát egy orvos. Nehogy baj legyen.
Pont a múlt héten kérdeztem rá a dokimnál, hogy is van ez a magzatvíz szivárgás...
Ő azt mondta, ilyen esetben ők is csak megfigyelni tudnak. Lakmusz papírral ellenőrizhetik a ph szintet, vagy uh-gal a magzatvíz mennyiségét, mert ha hirtelen sokkal kevesebb, akkor tuti szivárog.
Otthon legegyszerűbben úgy lehet figyelgetni, hogy papírzsepit teszel a bugyidba és legalább 15-20 percet benn van. Ha vizesen elázik (mintha vizet csepegtetnél rá), akkor az nagyon valószínű, hogy magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!