Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyás vagy magzatviz szivárgás?

Csumpi80 kérdése:

Folyás vagy magzatviz szivárgás?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy kis gondba vagyok.Nem tudom hogy magzatviz szivárog vagy esetleg az amúgy nagyon bő krémes folyás áztatja át annyira a tisztasági betétemet,hogy a bugyimon egy nedves folt lesz!Hozzáteszem hogy nem hajszálvékony tisztasági etétet használok!

38hetes kismama

2013. dec. 1. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:

A biztonság kedvéért én ezt személyesen egy orvostól kérdezném meg - egy vizsgálat kíséretében.

Mert ha nem is a magzatvíz, de lehet akár egy fertőzés miatt nagyobb a váladék mennyisége. Szóval így is, úgy is jó, ha lát egy orvos. Nehogy baj legyen.

2013. dec. 1. 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Mult héten jött meg a kenet eredményem.minden renden volt.a sürü bő folyásra clion kupot irt.
2013. dec. 1. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nekem is így volt, mentem a dokihoz aki valami nyákcsapot, vagy mit beszélt, hogy az távozik. Mindenesetre nem magzatvíz volt, csak folyás.
2013. dec. 1. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:
A nyákdugom 4-5 napja távozott.minden esetre most huztam egy tiszta alsót és várok hogy mi lesz.ha nedves lesz emegyek a korházba..Érdekes modon ma ismét előjöttek a josloim is és egyre töbször bekeményedik a hasam.
2013. dec. 1. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha vannak fajasaid is akkor lehet magzatviz. Lehet, hogy kovetkezik a szules:)
2013. dec. 1. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Pont a múlt héten kérdeztem rá a dokimnál, hogy is van ez a magzatvíz szivárgás...

Ő azt mondta, ilyen esetben ők is csak megfigyelni tudnak. Lakmusz papírral ellenőrizhetik a ph szintet, vagy uh-gal a magzatvíz mennyiségét, mert ha hirtelen sokkal kevesebb, akkor tuti szivárog.

Otthon legegyszerűbben úgy lehet figyelgetni, hogy papírzsepit teszel a bugyidba és legalább 15-20 percet benn van. Ha vizesen elázik (mintha vizet csepegtetnél rá), akkor az nagyon valószínű, hogy magzatvíz.

2013. dec. 1. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!