Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz-szivárgás?

Liluka81 kérdése:

Magzatvíz-szivárgás?

Figyelt kérdés

Tudnátok segíteni,hogy ez vajon magzatvíz?Teljesen színtelen,kicsit fura szaga van,és legtöbbször akkor folyik,mikor fekszem.Nem folyamatosan,nem egész nap,általában csak így délután,este felé.Szerdán voltam dokinál,akkor még nem volt,és teljesen zárt volt a méhszáj.

21 hkm

2013. okt. 14. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem bő hüvelyváladék, ami normális lehet terhesség alatt. Nem hiszem, hogy ez magzatvíz.
2013. okt. 14. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Meg fogod tudni, melyik a magzatvíz..:) Az ha szivárog, akkor az ülve, állva, fekve, mindenhogy jön..Nekem úgy indult a szülésem:)
2013. okt. 14. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Én pont múlt héten voltam 21 hetes és nagyon vizes folyásom volt. Rohantam ügyeletre, ahol a doki mondta, hogy bővebb váladék gomba miatt. Szóval azért nézesd meg majd magad dokival ha legközelebb mész. Amúgy a gyógyszertárban lehet kapni tesztet, ami kimutatja, hogy a magzatvíz szivárog e:-)
2013. okt. 14. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!