Zárt méhszáj esetén is létezhet magzatvíz szivárgás? Számomra egyértelmű lenne, hogy nem, de azért mégis megkérdezem.
Teljesen zárt méhszájnál nem.
37hkm
Én most szultem 1hete, és teljesen zart voltam mikor elfolyt a magzatviz. 26-an reggel 5kor felkeltem hogy pisilni kell, ahogy felalltam az agyrol bokaig csurgott valami.. Elgondolkodtam azon is, hogy Esetleg csak bepisiltem :D de rohantunk a korhazba, dokim : tok zart vagyok, de ez a magzatviz..
Másnap reggel szuletett meg a fiam, 26oranyi vajudas után, alig nyiltam, oxit is kaptam, a gazt is szivnom kellett, mert az tagit..
Megszenvedtem a dragaval az biztos :)
hihetetlen. De hogyan lehetséges, hogy mégis? egyszerűen nem értem, ha zárt, akkor hol folyik el?
azért kérdezem, mert az első gyermekemnél zárt voltam és elszivárgott (eltűnt) a magzatvíz, ezért azonnali császár kellett.
Most vagyok a másodikkal a 31 héten és már most picit kevesebb a magzatvíz. :(
nagyon rettegek, mert fogalmam sincs, hogy nem termelődik, vagy szivárog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!