Ki mennyit hízott a terhessége alatt?
Figyelt kérdés
Érdekelne ki mennyivel kezdte hány cm magas és mikor szült,és hány kilós babát?Esetleg még ha valaki tudja 20.hét körül hány kilót szadet fel.2009. nov. 21. 10:28
1/10 anonim válasza:
178 magas vagyok, 63- mal kezdtem, kb. 85tel fejeztem be. 3900zal született a baba, 1 hónap alatt lementek a kilók.
2/10 anonim válasza:
He-he, csatlakozom az elsőhöz! :) 175 cm magas vagyok, 65-tel indultam és most, a 40. héten 84 kg vagyok. És ez pont így jó, beleesik az ajánlott intervallumba. A 20. héten 2 kg plusz volt rajtam. Apropó, BMI-index! Könnyen ki tudod számolni, hogy mennyi az ajánlatos hízás, ha keresel a google-n egy terhességi testtömeg-index kalkulátort! Boldog babavárást!
3/10 anonim válasza:
Hát én eléggé túlsúlyos vagyok. 119 kg-al kezdtem a terhességet. most vagyok 23 hetes és 110 kg. Tehát eddig 9 kg ment le. Az elején rengeteget hánytam. Most jobban vagyok, de nem stabil a helyzet. Azt mondta a dokim, mivel van honnan leadnom nem gond. Csak egyek sok zöldséget, vitamint. Az se baj, ha egy dekát sem hizom.
4/10 anonim válasza:
elöző vagyok, bocsi, nem vitamint, hanem gyümölcsöt.
5/10 anonim válasza:
Szia! Én 63 kg-mal kezdtem, 81 kg-mal mentem szülni a 38. hét közepén, 4350 g lett a kisfiam. Szülés után 66 kg voltam, rá egy hétre már 63 kg. Ja és 163 cm magas vagyok. A 20. héten - 3 kg (60 kg voltam), nekem a végén jött fel rövid idő alatt nagyon sok.
6/10 anonim válasza:
Nekem a védő mondta, hogy a testsúly 10%-át lehet hízni, mondjuk az nem túl sok. Én 65 kg-val kezdtem, most 70 vagyok 28 hetesen.
7/10 anonim válasza:
97 kg voltam mikor kezdtem, 7 kg-ot fogytam mivel végig hánytam a terhességet :( Egészséges, 3280 gr súllyal született a lányom :)
8/10 anonim válasza:
178 cm magas vagyok, 65 kg-mal estem teherbe az elso babammal es 90 kg-mal mentem szulni. Szerintem ez nagyon sok volt, szules masnapjara 11 kg ment le. A babam kozel 4 kg-mal szuletett. A fiam negy honapos korara 63 kg lettem, utana sokat sportoltam, tartottam ezt a sulyt, viszont sokkal vekonyabb, izmosabb lettem.
Igy estem teherbe a masodik babammal. A 28. hetbe lepek most es eddig 5-6 kg jott fel (ingadozik).
9/10 anonim válasza:
Utolso valaszolo vagyok. Az kimaradt, hogy az elso terhessegemnel az elejen aranytalanul sokat hiztam, a 20. heten mar tiz kg felett jartam (pontosan nem tudom).
Most a masodik babamat varva 1-1,5 kg volt rajtam felidore.
10/10 anonim válasza:
Én sem vagyok egy nádszál alkat. 88 kg-mal kezdetem, most a 30. hétben járunk és 6 kg-ot hítam. Igaz az első 4 hónapot végig hánytam és fogytam 5 kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!