Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a második terhessége...

Aki a második terhessége alatt is sokat hízott, mennyi idő alatt fogyott vissza?

Figyelt kérdés

Az első alatt 18 kilót híztam, 58 kilóról 76 lettem, majd fél év alatt 52 lettem és ezt tartottam a mostani terhességem kezdetéig (3 év telt el). Ezt úgy kezdtem, hogy felhíztam ismét 58 kilóra, 2-3 hét alatt, és tényleg hájat szedtem fel. Most tartok 67 kilónál, tehát 15 kg-nál így 32 hetesen. Most talán nem lett akkora fenekem még, most is nagyon vizesedek, nem tudom megállapítani, mennyi ebből a 15-ből ami tuti zsír.

Szerintetek mennyit hízok még a végéig? Bőven meglesz a 20 kiló,mi?

Van esélyem két kicsi mellett visszafogyni megint 50 körüli súlyra?

2011. febr. 19. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez teljesen alkati kérdés, bár én fiatalabb koromban max12 kilót szedtem fel, most 17 hetesen már vagy 15-öt :p

Viszont nekem a fiúknál szoptatás alatt minden lejött egyből, a lányoknál csak szoptatás után, de akkor nagyon lefogytam. Most nem tudom hogy lesz, nagyon sokat híztam magamhoz képest, de lehet, hogy a korral is jár. Remélem lejön az a sok zsír hamar, mert nagyon zavar! Biztos, hogy van esélyed visszafogyni, legkésőbb, ha már nem szoptatsz, tornával, meg valami diétával.De ha az elsőnél szoptatás alatt visszafogytál, lehet, most is így lesz. Addig meg örüljünk, hiszen a baba válogathat a sok tápanyag között, és a tejed is zsírosabb, ha van miből :))))

2011. febr. 21. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ugyanígy volt, ahogy neked. Ne aggódj, vissza tudsz fogyni. De ha akarsz tenni magadért terhesség alatt, akkor ajánlom a cukordiétát kicsit enyhébb változatban. Nekem megközelítette a cukrom a határértéket, ezért a 28. héten diétára fogtak. ost 35 hetes vagyok, akkor lement 3,5 kiló, és azóta sem híztam! Pedig előtte jöttek a kilók rendesen, és az elsőnél én is 18 kg-ot szedtem fel úgy, hogy 1 hónappal előbb szültem. A cukor és szénhidrát vissazfogása nem fog a babától semmit elvonni, én ajánlom.
2011. febr. 21. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha egyszer visszafogytál, másodszor is visszafogysz, nem?

Mindkét terhességem alatt 18-20 kilót híztam, úgy, hogy az elején csak fogytam.

Első baba előtt: 53, második előtt 50, most épp ma 49-et mértem. :o/(Másfél éves a picim). Jó lenne hízni picit. 162 cm-hez...

2011. febr. 21. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:

20 kiló körül híztam mind a két terhesség alatt.

Az elsővel nagyon vizes lehettem, mert már a szülés utáni 2 hétben 13 kiló lement a felszedett 20-ból, a maradék pedig a következő 3 hónapban.

A másodikkal 18 kiló jött rám, és csak nagyon lassan ment le, kb 1 év alatt. Akkor kezdtem fogyni csak, amikor már nem szoptattam annyit.

Most 14 hós a kisebbik, 58 kiló vagyok (170 magas)picivel kevesebb is, mint a teherbeeséskor.

2011. febr. 21. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:

1. 63-ról 81-re

2. 67-ról 79-re ,de Ch diétán voltam

szülés után megint 67 kiló voltam

2011. febr. 22. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:

előző

álaomvél a 60 kiló

2 éves kicsi és most már csak 65 vagyok, éppen fogyózom

2011. febr. 22. 11:58
 7/7 A kérdező kommentje:
na már 69 kiló vagyok, 2 héttel az előző mérés után... ajjaj...
2011. febr. 26. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!