Aki tul sokat hizott a terhessege masodik trimesztereeig, annak az orvos irt-e elo dietat?
Szia! Igen, nekem éppen néhány napja írták elő a diétát. 18 hetes vagyok és +10kg-nál tartok... Pedig cseppet sem eszek mást vagy kevesebbet mint terhesség előtt. Azt mondta a védőnő, hogy hagyjam el a sót, mert visszatartja a vizet a szervezetben. 4 napja tartom a sómentes diétát és nagyon jó, már 2 kg lement rólam. Nem eszem kenyeret, pékárut, semmilyen húst, csak halat. Mondjuk a húst amúgy is megutáltam a terhesség alatt, úgyhogy nem esik nehezemre. A felvágottak, virsli, májkrémek abszolút tiltólistán vannak. Teljes kiörlésű műzlit, kétszersültet, sómentes puffasztott gabonát, zöldséget, gyümölcsöt, sovány tejterméket eszem. Ja és alacsony nátriumtartalmú vizet iszom. Ez nagyon fontos! Édességet nem eszek, ha kívánom akkor aszalt gyümölcs jöhet. Nekem bevált, sokkal jobban érzem magam tőle és egyáltalán nem vagyok éhes.
Ami fontos még, hogy sokszor egyél keveset. Én napi 5x eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!