Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Allergiás lettem a dióra...

Allergiás lettem a dióra terhesen?

Figyelt kérdés

8. hete nem gyogyulok kohogesbol, orrfulyasbol, tudőfájásból, arcureggyulladasbol. Mar rengeteg mindent kiprobaltam.

A nyelvem tiszta piros, faj, alig birok enni, tiszta foltos. Volt mar, hogy verzett is.

Azt hittem az eles fogam miatt, de megcsinaltattam.

Most tunt fel, mikor dios sutit ettem, hogy kibirhatalanul faj. Visszagondoltam a masik sutimre is...dios volt es fajt a nyelvem,

Egy ideig nem ettem es teljesen meggyogyult.

Semmi masra nem tudok gondolni, csak a diora. Mindig azt ereztem, mintha üvegszilankot ennek, de nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget, mert nem gondoltam, hogy attol fajhat!

Mi lehet ez szerintetek?

36 hetes

2013. nov. 24. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, ez annak tűnik! Ki kell hagyni a diót, sajnos.
2013. nov. 24. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Én az eperre lettem alergiás terhesen, de a szülés után elmúlt, a nyáron már vígan faltam a földiepret. Nekem homeopátiás bogyók segítettek enyhíteni a tüneteken.
2013. nov. 25. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!