23 hetes terhesen normális ha sokszor keményedik a hasam?
Szia! Nézesd meg dokival,mert a keményedés ,görcsök nyithatják a méhszájat.Nekem is szokott fájni,bár nagyon nem szokott bekeményedni a hasam,de én ezzel voltam multkor ügyeleten és zárva voltam,minden rendben volt.
Viszont érdemes megnézetni,hátha ....Ne legyen semmi baj,de azért jobb óvatosnak lenni!
Jó egészséget nektek!
Nekem is a20. hét körül kezdődött, voltam is táppénzen miatta. Mennyi magne B6-ot szedsz? Én 4*2-t szedtem kezdetben (doki utasítására, aztán pár nap után csökkentettük 3*2-re, amikor már éreztem, hogy hat valamelyest és végig, tehát a 36. hétig így is maradt.
Kipróbáltunk más készítményt is (Magnosolv) amiben több mg van, de más formában. Az pl nem hatott egyáltalán, úgyhogy visszatértünk a Magne B6-ra. Azt mondta a doki ki kell próbálni, mert mindenkinek más válik be. Sokan a Magnerotra esküsznek.
Szóval szerintem menj el a dokihoz és beszéld meg vele, mert veszélyes is lehet...
A keményedés ennyire korán nagyon nem jó.
Én a 25. héten keményedtem egy párszor, mert kissé túlhajtottam magam, és a dokim már kórházzal fenyegetett, fenyegető vetélést, és koraszülést emlegetett.
Én a helyetekben mindenképp felkeresném az orvosomat!!
A keményedés amúgy az utolsó 1-2 hónapban lehet normális, az előtt még nagyon korai, a méhszáj kinyílását okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!