Normális ha keményedik a pocakom ha hanyatt fekszem vagy épp úgy fordulok?
Figyelt kérdés
23. hétben vagyok.Tegnap óta sokszor keményedik.Nem fáj illetve ha érzem,h.kemény és megnyomom picit akkor a hasam alján kicsit szúr.Ezt leszámítva semmi.Mikor hanyatt fekszem és megfogom mintha kicsit megkeményedne.Lehet már rá is stresszelek.2013. ápr. 22. 21:44
1/4 anonim válasza:
Szimplán keményedsz, ami megesik. Szólj az orvosnak, majd ír magnéziumot rá. Ezen kívül a keményedést jó kifeküdni. Akkor hamarabb el is múlik. Nekem olyankor nem is esik jól állni/menni.
32 hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem speciel semmi nem esik most jól. :-(
Eddig háton fekve olyan jókat aludtam,de 2napja nem bírok így lenni.A magnéziumot receptre írja,vagy csak ajánl egyet?
2013. ápr. 22. 23:00
3/4 anonim válasza:
Idővel természetes hogy már nem lesz kényelmes egy idő után hanyatt! A kemténykedés is van minden kismamánál!
4/4 anonim válasza:
Én elég sajna terhesség elején sokat görcsöltem elmúlt... a 15.héttől (jó korán) keményedek, egyre rosszabb, este jelentkezik háton fekve és durván bekeményedek...ha oldalt fekszem pikk-pakk elmúlik, magne b6 ot vettem, de ha elfogy nem ezt fogom hanem amibe több a magnézium...
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!