Surun kemenyedik a hasam. Es neh erosebb fajdalmaim vannak lent az alhasamnal. Tegnap este pirosas valadekozasom is volt. Mitol lehet? 31 hetes terhes vagyok.
Esetleg apával együtt voltatok tegnap napközben? Elpattanhat egy ér is.
Keresd fel az orvost, akár csak telefonon konzultálj, mert az a biztos, a vérzéssel nem szabad packázni és a túl sok keményedés sem jó.
Ami biztosan hasznos, ha sokat pihensz addig is és emeld a magnézium adagodat, hacsak nincs a maximumon amúgy is.
Én nem a gép előtt ülnék a helyedben!
Azonnal mennék a kórházba, mert terhességi alatt semmi vrrzés nem normális...
A babád látja kárát.... De te is rámehetsz, ha nem foglalkozók vele!
Ha még időben bemész a kórházba, tudnak segíteni...
Irány a kórház már a keményedések miatt is. 31 hetesen még maradjon bent.
Nekem 34 hetesen voltak keményedések, két hétig lógtam az infúzión.
Véresed volt tegnap és nem voltál dokinál? Még csak 1telefont se eresztettél el?
Nemhiszem el h ilyen felelötlen emberek vannak!
Menj orvoshoz!
Szia!
Nem teljesen értem, hogy elfolyt magzatvízzel hogyan tudják még hosszú napokig bent tartani a picit, minden esetre akárhogy is van, nagyon szorítok Nektek és a legjobbakat kívánom, 32 hetesen már remek esélyei vannak a picidnek! (Barátnőmé 28 hetesen született és teljesen egészséges)
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!