8 hetes terhesen normális ez?
Figyelt kérdés
Kb 8 hetes terhes vagyok nagyon rossz ma a közérzetem, rosszul érzem magamat ha kicsit mélyebben sohajtok fáj a petefészkem, éjszakai is csak háton tudtam aludni.
Normális ez vagy baj lehet?
2013. nov. 24. 10:58
1/4 anonim válasza:
Amíg nem vérzel elvileg nincsen probléma. Kora terhességben még 50-50% hogy normális vagy hogy baj van, de nagy eséllyel minden rendben. Próbálj piheni és vehetsz be magnéziumot.
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz, nézesd meg magad orvossal. Én szednék magnéziumot. Nekem 3X2-t kell magneb6-ból ennem.
10+2 hkm
3/4 anonim válasza:
Ez sárgatest cisztának tűnik. Ugyanez volt, mintha kötőtűvel szurkálnának. Az érzés elmúlt, a ciszta nem, úgyhogy most épp tumormarkert vizsgálnak...
UH-n nézesd meg a petefészkedet, előfordulhat ciszta, elég gyakori!
4/4 A kérdező kommentje:
Első babámmal volt cisztám semmit nem éreztem belőle pedig nagyon nagy volt de 12 hétre elmúlt.
Most 5-6 hetesen voltam dokinál akkor nem látott semmi ilyet
2013. nov. 24. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!