Terhesen sízni? Korcsolyázni?
Ez azért elég sok mindentől függ. Én például 3 éves korom óta síelek, egész gyerekkoromban ősztől tavaszig síiskolába jártam, évente többször síelünk, imádok.
Problémamentes terhesség elején, amíg nem nő a pocak és nem változik meg az egyensúly én simán síeltem volna, de nyilván óvatosabban, jó hó-, és látásviszonyok közt, nem a fekete pályákon és buckapályakon ugratva és csak olyan úriasan, amennyi kényelmes, nem felvonónyitástól zárásig.
Minden barátnőm síelt terhesen és senkinek se lett baja (Volt olyan, akinek sok év után, többedik lombik sikerült, mégsem félt a síeléstől).
Nálam egyik terhesség esetén se jött szóba, mert áprilisban estem teherbe mindkétszer és egyszer decemberre egyszer januárra vártam a kicsit.
Korcsolyázni, 20-on pár éves koromig rendszeresen jártam, azóta nem, így azt nem vállaltam volna be, mert már nincs olyan jégbiztonságom. De ha lenne, akkor se a Műjégen pl, hanem mondjuk ha biztonságosan befagy a Velencei-tó, Balaton, ott tök nyugiban lehet, biztos nem lök fel senki.
Egyébként meg az ilyen kérdésekről az a véleményem, ha felmerül benned a kérdés, akkor már inkább ne, mert vagy amiatt vagy bizonytalan, mert nem vagy elég jó síelő/korcsolyázó és akkor pláne ne kockáztass, vagy pedig félelem van benned, és terhesen pont nem a határaidat kell feszegetni, szóval akkor inkább hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!