Milyen nyugtatót szedhetek?
Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok, de szeretnék nyugtatót szedni, családi problémák miatt, mert már 3-4 napja nem alszom!Mit szedhetek??A háziorvosunk beteg, így csak helyettesítés lesz hétfőn.Addig nemtudok kiíratni!Gyógyteát ne írjatok légyszi, mert iszom már!2009. nov. 19. 19:48
11/18 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, hogy azt hallottam, hogy ez a HOVA nyugtató eléggé hatásos, és úgy tudom terhesség alatt is szedhető. Nem igazán merek tanácsot adni, de egy gyógyszerész biztosan segíteni fog Neked.
21 hetes kismami
12/18 anonim válasza:
Szerintem ami már használna, azt csak receptre adnák ki a patikában. Nekem is a Sedatif Pc jutott az eszembe, azt meg tudod venni.
13/18 anonim válasza:
Én nem szednék semmit, ha nem szeretnék egy függő babát. Meg egyébként se. Személyszerint egy aszpirint se veszek be. A problémákon úgyse segít, max lelassulsz tőle, és máshogy jön ki az idegesség. Nem ordítasz majd pl, hanem sírsz... :S A párom ketamint javasol. :S :) :S Azt mondja, ha igazán függő gyereket akarsz, akkor ez a tuti.
14/18 anonim válasza:
utolsó vagyok. bocsi, előbb írtam a választ, és utána olvastam a többi kommentet. :S sorry!
15/18 anonim válasza:
2 eve dec. 29-en apukam videkrol Pestre indult hozzank megunnepelni a szulinapjat es a szilvesztert. Leszallt a Keletibe a vonatrol es szivinfarktust kapott, meghalt. 25 hetes km voltam, 2 napig Pipolphent kaptam estere, hogy pihenni tudjak. Kitartast, fel a fejjel!
16/18 anonim válasza:
Látom,itt elég sokan csak a gyógyszert látják és hogy meg ne merd enni.Biztosan nem tudják,hogy vannak homeopátiás készítmények is és hogy milyen borzasztó lehet most neked.a Hova-t és a Sedatif PC-t nyugodtan eheted,ezt szoptatáskor is lehet.4 hós picilány anyukája.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok választ!Homeopátiás bogyót vettem ma, ezt eszem + gyógyteát!Majd csak lesz valami!Köszi még egyszer!
2009. nov. 20. 17:02
18/18 anonim válasza:
Remélem rendben vagy.......vigyázz magatokra nagyon.
Üdv : a 21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!