Milyen nyugtatot szedhetek be vagy hogyan nyugtassam le magam? Nagyon ideges vagyok! Bovebben lent.
Sajnos ugy hozta a sors,hogy anyosomekkal lakunk mert a parom ragaszkodik ehez,tudnank sajat lakast venni de nem akar elmenni innen.De en meg abszolut nem jovok ki az anyjaval,tegnap is volt egy olyan hatalmas balhe koztunk,hogy azt hittem kiugrik a szivem a helyerol.A parom ennek fultanuja volt es nem szol semmit csak annyit mond majd jobb lesz.24 hetes kismama vagyok az anyja erre sincs tekintettel.mit tegyek hogy jobb legyen?es mit vegyek be az idegeskedes ellen vagy mit tegyek hogy megnyugodjak?
koszonom a valaszokat!
hidd el mindig ezt teszem de o hajthatatlan nem akar menni,ezert vagyok mar ki teljesen mert mar sem a szep szo sem semmi nem hasznal,hiaba mondtam hogy ez nekem nem jo sem a babanak probaljak meg nem venni rola tudomast azt mondja.
De kerdem en hogyan ha az anyja keresi mibe tudna kotozkodni!
Nem lehet a parommal beszelni nagyon onfeju egyet hajt mint a pereces NEM es kesz!
na akkor mit tegyek?
Szégyelje magát a párod, hogy ennyire nincs tekintettel arra, hogy a közös gyereketeket várod és csak lapít.
Van ilyen anya-fiú szerelem. Sajnos döntenie kell a párodnak, vagy az anyja, vagy az új családja, gondolom terzvezett volt a baba, nem érte váratlanul a dolog.
Én is egyetértek az előző válasz írójával,de beszélj az orvosoddal.
Nekem vérzések voltak a terhességem alatt és először napi 2x aztán már csak ha feszült voltam 1db frontint kellett bevennem.
Ezen kívül nem tudom hány éves vagy és a pároddal milyen a kapcsolatod,de én is voltam hasonló helyzetben ezért is bátorkodok tanácsot adni.
Olyan dolgokon,hogy azt mondják-ezt így kellene csinálod-típusú megjegyzésekre mond hogy jó aztán csináld ahogy akarod.Ha elvárják tőled hogy úgy teljesíts a háztartásban meg a munkádban mint előtte azt meg jobb ha elfelejtik.Csinálj amennyit bírsz,de azért a párod dolgait te intézd,pl.vasald ki a ruháját,készíts neki uzsonnát amit elvihet a munkahelyére,kérdezd meg milyen napja volt és sose azzal kezd hogy idegesített ma az anyósod.Ha látja hogy higgadtan kezeled te is a helyzetet könnyebb lesz kiállni melletted.
Mi úgy szoktuk,hogy meghallgatjuk a sok hülyeséget amit összehordanak aztán ketten megbeszéljük miben van igazuk és miben nem,mibe lehet beleszólásuk és mibe nem.
Sok sikert,boldog babavárást!
Nem vagy könnyű helyzetben, szegénykém... De ne add fel, biztosan van kiút! Esetleg megpróbálhattok leülni hárman is beszélgetni, elmondhatod a párodnak és az anyósodnak, hogy Te mit érzel. Persze nem vádaskodva, hanem úgy, hogy tényleg a Te érzéseidről legyen szó! (Szomorú vagy, vagy csalódott, feszült, és tehetetlennek érzed magad...) Hátha könnyebben meghallják, ha nem őket "szidod", hanem magadról beszélsz nekik.
Nyugtatót ne nagyon szedj szerintem, bár van a Sedatif PC nevű homeopátiás szer, ami segíthet oldani a feszültséget. És mivel homeopátiás, kismamák is szedhetik. A valódi megoldás a konfliktus kezelése lenne, és valamiféle kompromisszum a felek között...
Szerintem ne vegyél be semmit! Elég baj, hogy nincs rátok tekintettel a párod! Én tuti elköltöznék a helyedben a szüleidhez, vagy ha van tesód oda! Hátha ennek hatására rájönne a párod, hogy ideje elszakadni anyucijától! :(
Szerintem semmi gyógyszer nem old meg semmit! Főleg, hogy mostmár felelős vagy egy gyermekért! Ne vegyél be nyugtatókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!