Milyen nyugtatót szedhetek?
SEMMIT!!!! Max orvosi utasításra, de én akkor sem szednék egy szemet sem a baba miadt. Szedj MgB6-ot, az oldja a feszültséget is.
38km
Én meg erre írtam, hogy ne hagyatkozz is senkire, hisz nem vagyunk orvosok. Próbáld megnyugtatni magad, akár baráti segítséggel. Lazíts, vegyél fürdőt, gyertya stb...
Biztos nehéz ez az időszak, de majd csak a doki tudja igazán mi lenne neked a megfelelő bogyó. :)
Bocsi csak most olvastam a probléma forrását az előzö hozzászoló vagyok ismét!
Ez elég speciállis helyzet.
A szeduxnem jó csak ha lehet csak estérre használj egy egy szemet.
Sajnálom az elözö tanácsom tártalan erre a helyzetre.
Itt nincs jó tanács!
Mondhatni tudom mit érzel............de ez hazugság.
Ugyanilyen idős terhes voltam, amikor édesanyám egy hónapra bekerült a kórházba a szíve miatt. Édesapám mozgássérült, ellátni magát nem tudja, így a férjemet "ideiglenesen elhagyva" haza kellett költöznöm. Maga a pokol volt az a három hét. Aztán amikor anya hazakerült, rá egy hétre apa került be. Kicsinált ez az időszak, rengeteget sírtam, és én sem tudtam mivel nyugtathatnám meg magam.
Ezért nagyon átérzem a helyzeted......csak annyi, hogy az én dolgaim rendeződtek, és a szüleim jól vannak (kopp-kopp)
Tanácsolni csak annyit tudok, hogy bár nagyon nehéz időszak amiben vagy, és ami előtt állsz, de lebegjenek a szemed előtt a gyerekeid. Az is aki már a kezed fogja, és az is, aki még a pocidban van. Ők adjanak Neked erőt, mert nekik szükségük van az erős anyukájukra.
Sok jót kívánok Neked, és erőt bármi is lesz a következő hetekben.
Üdv: 21 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!