Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen nyugtatót szedhetek?

Milyen nyugtatót szedhetek?

Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok, de szeretnék nyugtatót szedni, családi problémák miatt, mert már 3-4 napja nem alszom!Mit szedhetek??A háziorvosunk beteg, így csak helyettesítés lesz hétfőn.Addig nemtudok kiíratni!Gyógyteát ne írjatok légyszi, mert iszom már!
2009. nov. 19. 19:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

SEMMIT!!!! Max orvosi utasításra, de én akkor sem szednék egy szemet sem a baba miadt. Szedj MgB6-ot, az oldja a feszültséget is.

38km

2009. nov. 19. 19:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Ezt a feszültséget nem oldja a magne b6!Írtam hogy orvoshoz mikor tudok menni!Addig kellene valami, mert megbolondulok!
2009. nov. 19. 19:53
 3/18 A kérdező kommentje:
Ja és ez a fajta ideg jobban árt a babának, mint a nyugtató!
2009. nov. 19. 19:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akarod h a babád függő legyen miútán megszületett akkor SEMMIT.ez olyan mintha drogoznál sztem.inkabb próbálj meg vmi más megoldást találni a te és a picid miatt is.mivel nem írtad mi a baj így mást nem sokat tudok tanácsolni h keres vmi kikapcsolódást kismama torna jóga stb.amugy én is a magne B6 javaslom még.sok sikert neked és boldog babavárást
2009. nov. 19. 19:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én meg erre írtam, hogy ne hagyatkozz is senkire, hisz nem vagyunk orvosok. Próbáld megnyugtatni magad, akár baráti segítséggel. Lazíts, vegyél fürdőt, gyertya stb...

Biztos nehéz ez az időszak, de majd csak a doki tudja igazán mi lenne neked a megfelelő bogyó. :)

2009. nov. 19. 19:56
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Sedatif PC-homeopátiás készítmény!
2009. nov. 19. 19:57
 7/18 A kérdező kommentje:
Az édesanyám haldoklik, napjai vannak hátra, így ezt nehéz tiszta fejjel kibírni!Van egy lányom, vele is foglalkoznom kell,, és nem bőghetem el magam lépten nyomon.És aludnom sem ártana már!Ezért gondoltam nyugtatóra!
2009. nov. 19. 19:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Velem a végén szedeték a szeduxent amitöl nagyon jókat aludtam egész nap és nem lett függö a fiam sem, de te még nagyon az elején vagy én azt javaslom amit pár éve nekem mondot egy agydoki "old meg a problémáidat és ne agodj rajtuk, még ha ezeket nem is könnyü meglépni, könnyits az életeden, szürd ki a rosszat, mások is ezt teszik" Elöször nem tetszet ez a gondolat aztán beláttam ez csak igy müködik. Bármien bajod is van csak te oldhatod meg, és ilyenkor ha valamit nem akarsz csinálni vagy nem akarsz valkivel beszélni fogd rá a terhességre vagy megérti vagy sem kit érdekel, nem ő a lényeg hanem a baba a pocidban. Élvezd a babavárást és olvas helyette olyan könyveket mint a lelki köldökzsinor az többet ér mint a szeduxen.
2009. nov. 19. 20:02
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi csak most olvastam a probléma forrását az előzö hozzászoló vagyok ismét!

Ez elég speciállis helyzet.

A szeduxnem jó csak ha lehet csak estérre használj egy egy szemet.

Sajnálom az elözö tanácsom tártalan erre a helyzetre.

Itt nincs jó tanács!

2009. nov. 19. 20:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatni tudom mit érzel............de ez hazugság.

Ugyanilyen idős terhes voltam, amikor édesanyám egy hónapra bekerült a kórházba a szíve miatt. Édesapám mozgássérült, ellátni magát nem tudja, így a férjemet "ideiglenesen elhagyva" haza kellett költöznöm. Maga a pokol volt az a három hét. Aztán amikor anya hazakerült, rá egy hétre apa került be. Kicsinált ez az időszak, rengeteget sírtam, és én sem tudtam mivel nyugtathatnám meg magam.

Ezért nagyon átérzem a helyzeted......csak annyi, hogy az én dolgaim rendeződtek, és a szüleim jól vannak (kopp-kopp)

Tanácsolni csak annyit tudok, hogy bár nagyon nehéz időszak amiben vagy, és ami előtt állsz, de lebegjenek a szemed előtt a gyerekeid. Az is aki már a kezed fogja, és az is, aki még a pocidban van. Ők adjanak Neked erőt, mert nekik szükségük van az erős anyukájukra.

Sok jót kívánok Neked, és erőt bármi is lesz a következő hetekben.

Üdv: 21 hetes km

2009. nov. 19. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!