Vajon be van már fordulva ez a baba?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, legutóbb nem mondott a dokim semmit ezzel kapcsolatban. A rugdosást inkább oldalt szoktam érezni, a csuklást pedig bal oldalon és középtájt, lent. Ha kifeszíti magát, azt is inkább oldalra teszi. Akkor most be van fordulva, vagy sem?2009. nov. 19. 18:26
1/9 anonim válasza:
Ezt nem igazán tudjuk megmondani. Nekem nem fordult be és mégis bal lent éreztem a csuklást.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam, mert annyi mindenki írja, hogy ekkor vagy akkor már befordult a baba, hogy azt hittem, hogy ezt egyértelműen érezni kellene.
Köszönöm, hogy válaszoltál!
2009. nov. 19. 18:32
3/9 anonim válasza:
Érezni én sem éreztem, hogy befordult, de a múlt héten voltam 32 hetes UH-on és fejvégű a magzat. Elvileg még megfordulhat, de nem valószínű. Remélem így marad.
Egyébként én is pont ott érzem ahol te: rugdosást jobb oldalt, a könyökét (gondolom) bal oldalt a köldököm környékén és a csuklást is bal oldalon.
4/9 anonim válasza:
Mi 28 hetesek vagyunk és én is hasonlóan érzem a babánkat. Bal oldalon lent, és jobb oldalon a bordám aljánál. Ha csuklik lent és középen szoktam érezni. Kíváncsi leszek holnap az UH-n mit mond a doki, hogy feszik a babánk, el sem tudom képzelni.
5/9 A kérdező kommentje:
Megírnád holnap, hogy mi volt az uh-n? Kíváncsi vagyok, hogy hasonló "paraméterekkel" hogyan fekszik a babád! :-))
2009. nov. 19. 19:27
6/9 anonim válasza:
Nekem faros, és már nem is fog vlsz. befordulni. A 28. héten mondták, de akkor már sejtettem, mert az első kettő fent rúgott, ez meg csűrdöngölőt járt a lenti legkényesebb részeimen, és fent csuklott. Illetve forgatta fent a fejét, na az elég kellemetlen. Nyilván többedik terhességnél már van mihez viszonyítani. A dokik szólni szoktak, ha baj van. Az UH-leletre azt is rá szokták írni, merre fordul.
7/9 anonim válasza:
Nekem még 34 hetesen is napi 3-szor átfordult. Viszont a nagysága már akkora, hogyha mozog, már mindenhol érzed. Majd a doki megmondja, hogy fejjel lefele van-e már.
8/9 anonim válasza:
Voltam ma UH-n. A baba feje lent van, a popsija a gyomrom alatt és oldalra van fordulva, ezért szoktam a jobb oldalamon a bordám alatt érezni, hogy rugdos, mert arra vannak a kis tappancsai. Remélem el bírod képzelni, ahogy leírtam.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, értem!! :-)) Köszönöm, hogy megírtad! Remélem az én babám is hasonló pozícióban van!
2009. nov. 20. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!