Most léptem a 28 dik hétbe és észrevettem hogy olyan mintha aranyerem lenne félig ki van fordulva. Szóval értitek. Talán a baba nyomja a beleket, vagy a méhem? . Valaki járt még így? Amúgy nem fáj.
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 12:40
1/4 anonim válasza:
Terhesség alatt elég gyakori, igen. Többnyire teljesen elmúlik szülés után, de előfordul, hogy visszatérő, vagy megmaradó probléma lesz belőle.
2/4 anonim válasza:
Nekem is van sajna odalent, nagyon nem örülök, nem szép látvány, de ott nekem sem fáj. Azt mondták nekem is, hogy el fog múlni. Viszont a bal combomon is van, az fájdogálni is szokott estére. Azt tudom kezelni, kenegetem, fáslizom.
3/4 anonim válasza:
13.56-os vagyok. Én is 29 hetes vagyok, és kb 5 hete jöttek ki ezek a visszerek.
4/4 anonim válasza:
igen terhesseg alatt gyakori szules utan mutesd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!