5 hetes kismami vagyok/voltam? Elvetéltem? :' (
szia! anno én voltam a 33hetes. nálam már 5hós múlt akislány és nagyon-nagyon örülök nektek! mi anno 3hónapot töltöttünk kórházban, szigorú fekvés meg minden, az első hetekben vécére sem kellhettem fel. most viszont nyugodt szívvel állítom, hogy megérte!
sok sikert és kitartást nektek és a picikédnek is, és jelentkezz, szuerintem vagyunk egy páran akik követjük a sorsotokat! :))
Hát sziasztok! Végre van időm kicsit ide ülni a géphez! Áron június 5-én hajnali 4 óra 26 perckor megszületett! :) A párommal azért döntöttünk az Áron mellett, mert mi minden áron akartuk egy a babát! :) És gyönyörű!!!! :) Imádom! Ráadásul szép nagy baba lett, 3830 gramm 56 cm-vel :) Eddig nagyon kis nyugodt baba, sokat alszik, nem sírós, és elbüvöl mindenkit!
Sajnos a tejem nem túl sok :(:( Nem tudom meddig tudom szoptatni. :(
Én is szívből gratulálok Nektek, és kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok, leljétek mindig örömötöket a Kisfiatokban.
Üdv: 3 hós pici lány anyukája
03-06 22:28 vagyok
Szívből gratulálok a kis Áronhoz!!:) Mondtam én, hogy meg fog nőni az a kisbaba a pocakodban.:)) Pihenj sokat és nyugi, akkor nem megy el a tejed. Ha szereted a rántott levest, akkor egyél azt, a kömény serkenti a tejtermelést, és igyál sokat.
8.5 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!