Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismami vagyok/voltam?...

5 hetes kismami vagyok/voltam? Elvetéltem? :' (

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, becsúszott a baba, de rábeszéltem anyuékat, és megtartottam, eleinte nagyon mérgesek voltak, de aztán mindenben támogattak. Ma délután hirtelen nagyobb mennyiségű vérzésbe kezdtem, nagyon megijedtem, hogy valami gond van:( azonnal fel is hivtam az orvosom, de csak 7re tud fogadni addig tele van :( segítsetek, kétségbe vagyok esve. én AKAROM ezt a babát :'(
2009. nov. 19. 16:40
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

szia! anno én voltam a 33hetes. nálam már 5hós múlt akislány és nagyon-nagyon örülök nektek! mi anno 3hónapot töltöttünk kórházban, szigorú fekvés meg minden, az első hetekben vécére sem kellhettem fel. most viszont nyugodt szívvel állítom, hogy megérte!

sok sikert és kitartást nektek és a picikédnek is, és jelentkezz, szuerintem vagyunk egy páran akik követjük a sorsotokat! :))

2010. jún. 3. 13:10
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi van veled/veletek.Ha jól emlékszem holnapra vagy kiírva.Vagy talán már ki is bújt a picurka?
2010. jún. 3. 14:40
 43/47 A kérdező kommentje:

Hát sziasztok! Végre van időm kicsit ide ülni a géphez! Áron június 5-én hajnali 4 óra 26 perckor megszületett! :) A párommal azért döntöttünk az Áron mellett, mert mi minden áron akartuk egy a babát! :) És gyönyörű!!!! :) Imádom! Ráadásul szép nagy baba lett, 3830 gramm 56 cm-vel :) Eddig nagyon kis nyugodt baba, sokat alszik, nem sírós, és elbüvöl mindenkit!

Sajnos a tejem nem túl sok :(:( Nem tudom meddig tudom szoptatni. :(

2010. jún. 10. 09:07
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
szia! gratulálok a pici Áronhoz! próbálj meg tejserkentő teát inni, Laktoherb tea sokaknak bevált már! Jah és persze he idegeskedj ezen, mert az sem tesz jót a tejcsinek! Legyetek nagyon boldogok apával és a babával! :)
2010. jún. 25. 15:33
 45/47 anonim ***** válasza:

Én is szívből gratulálok Nektek, és kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok, leljétek mindig örömötöket a Kisfiatokban.

Üdv: 3 hós pici lány anyukája

2010. jún. 27. 08:31
 46/47 anonim ***** válasza:

03-06 22:28 vagyok

Szívből gratulálok a kis Áronhoz!!:) Mondtam én, hogy meg fog nőni az a kisbaba a pocakodban.:)) Pihenj sokat és nyugi, akkor nem megy el a tejed. Ha szereted a rántott levest, akkor egyél azt, a kömény serkenti a tejtermelést, és igyál sokat.

8.5 hónapos kisfiú anyukája

2010. jún. 27. 08:50
 47/47 A kérdező kommentje:
egyre virgoncabb a kisfiam :D imádom:) Ő a legszebb kisbaba:) a párom ideköltözött hozzánk, és támogatnak a szüleink mindenben :) és újra van rendesen tejem :) még sok is..mindig lefejem és elrakom h ha esetleg nem lenne oda tudjam neki adni :)
2010. jún. 27. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!