5 hetes kismami vagyok/voltam? Elvetéltem? :' (
szija! :) tegnap voltam dokinál, jól vagyunk mind ketten! :) legközelebb 3 hét múlva kell mennem, most még nem akarta a pici megmutatni hogy fiú vagy lány lesz, de már nagyon izgatott vagyok :) nem is tudom melyiket szeretném jobban:) talán előszőr egy kisfiút:) már neveken is gondolkoztam:) párommal is nagyon jól megvagyunk, örökké itt van velem támogat mindenben :) azt csiripelték a madarak készül valami komolyabbra a kapcsolatunkban :)
annyira szerencséés vagyok :):)
Szija! Nagyon jól vagyunk mindketten, már ki is került hogy kisfiú lesz:) annyira boldog vagyok:) már nagyon nagyon készülünk a pici érkezésére:)
19 hetes kismama:)
+ adatok: BPD:44.2 mm, FL: 28.4 mm.
Utána néztem itt hogy kinek mekkora volt a babója, nem kicsi az enyém 21 cm-sen?
2009-11-19 22:52 vagyok
Az én babám 20cm volt ennyi hetesen. 40hétre a kiírt napra szültem, 3640gramm és 55cm-es kisfiút. Szóval, nyugi meg fog nőni a te babád is!:)
Mégegyszer gratula! De szerettem pocakos lenni, én is ennyit híztam idáig, a 38.hétig 12kg-ot, amiből a szülésig lement 2 kg, szülés után pedig annyival hagytam el a szülőszobát, mint a várandósság elötti súlyom (60kg), abból az 5 hónap alatt lement még 3kg, pedig éjjel-nappal eszek és a vitamint is szedem.
És ti jól vagytok? Rosszullétek nincsenek ugye? Már vettél valami apróságot a babának? Írj le mindent, nagyon kíváncsi vagyok:)
Szia:) Óóh, hát képzeld a szüleim, meg a nagyszüleim amióta kiderült hogy kisfiú, nagyban nekiálltak vásárolgatni :) már vannnak kis fiús rugik, zoknik, vettek babakocsit, már a kiságyat is kinézték :D szerintem jobban izgulnak mint én :)
Én 65 kg-al kezdtem (jó magas is vagyok mellé:)) kiváncsi leszek mennyivel végzem:)
Rosszullétek nincsenek egyátalán, azóta vérezni sem véreztem, csak fáradékonyabb vagyok kicsit, és nagyon néha émelygek. Nah meg néha ok nélkül elsirom magam :D
Mivel vékony vagyok, már jócskám látszik a pocakom is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!