Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismami vagyok/voltam?...

5 hetes kismami vagyok/voltam? Elvetéltem? :' (

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, becsúszott a baba, de rábeszéltem anyuékat, és megtartottam, eleinte nagyon mérgesek voltak, de aztán mindenben támogattak. Ma délután hirtelen nagyobb mennyiségű vérzésbe kezdtem, nagyon megijedtem, hogy valami gond van:( azonnal fel is hivtam az orvosom, de csak 7re tud fogadni addig tele van :( segítsetek, kétségbe vagyok esve. én AKAROM ezt a babát :'(
2009. nov. 19. 16:40
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

szija! :) tegnap voltam dokinál, jól vagyunk mind ketten! :) legközelebb 3 hét múlva kell mennem, most még nem akarta a pici megmutatni hogy fiú vagy lány lesz, de már nagyon izgatott vagyok :) nem is tudom melyiket szeretném jobban:) talán előszőr egy kisfiút:) már neveken is gondolkoztam:) párommal is nagyon jól megvagyunk, örökké itt van velem támogat mindenben :) azt csiripelték a madarak készül valami komolyabbra a kapcsolatunkban :)

annyira szerencséés vagyok :):)

2010. jan. 23. 16:02
 32/47 anonim ***** válasza:
szia! én vagyok a veled egy korú nem babás csajszi :) igen, nagyon szerencsés vagy h ilyen párod van, na meg a babó miatt is! Majd ha ő is akarja megmutatja, h fiúcska vagy lány, de a lényeg h egészséges legyen! Hány hetesek is vagytok most?? Egyébként lehet h lánykérés lesz?? :):) izgalmas lehet most minden! Jó pocakosodást! :)
2010. jan. 24. 22:05
 33/47 A kérdező kommentje:
most léptünk be a 14. hétbe:)
2010. jan. 25. 20:50
 34/47 anonim ***** válasza:
szia! utolsó vagyok! mi van veletek?? tudjátok már h kisfiú vagy kislány?? hányadik hétben jártok? ha van kedved mesélhetnél :D Puszi
2010. febr. 24. 19:57
 35/47 A kérdező kommentje:

Szija! Nagyon jól vagyunk mindketten, már ki is került hogy kisfiú lesz:) annyira boldog vagyok:) már nagyon nagyon készülünk a pici érkezésére:)

19 hetes kismama:)

2010. márc. 5. 15:28
 36/47 A kérdező kommentje:
irok kicsit bővebben:) szóval 2010. június 4-ére vagyunk kiirva:) 21 cm-s most a kicsikém, ugye azt irtam hogy kisfiú lesz. néha érzem hogy mozog :) olyankor elönt a boldogság:) eddig képzeljétek csak 3 kg-ot hiztam:)
2010. márc. 5. 15:38
 37/47 A kérdező kommentje:

+ adatok: BPD:44.2 mm, FL: 28.4 mm.

Utána néztem itt hogy kinek mekkora volt a babója, nem kicsi az enyém 21 cm-sen?

2010. márc. 5. 15:41
 38/47 anonim ***** válasza:

2009-11-19 22:52 vagyok

Az én babám 20cm volt ennyi hetesen. 40hétre a kiírt napra szültem, 3640gramm és 55cm-es kisfiút. Szóval, nyugi meg fog nőni a te babád is!:)

Mégegyszer gratula! De szerettem pocakos lenni, én is ennyit híztam idáig, a 38.hétig 12kg-ot, amiből a szülésig lement 2 kg, szülés után pedig annyival hagytam el a szülőszobát, mint a várandósság elötti súlyom (60kg), abból az 5 hónap alatt lement még 3kg, pedig éjjel-nappal eszek és a vitamint is szedem.

És ti jól vagytok? Rosszullétek nincsenek ugye? Már vettél valami apróságot a babának? Írj le mindent, nagyon kíváncsi vagyok:)

2010. márc. 6. 22:28
 39/47 A kérdező kommentje:

Szia:) Óóh, hát képzeld a szüleim, meg a nagyszüleim amióta kiderült hogy kisfiú, nagyban nekiálltak vásárolgatni :) már vannnak kis fiús rugik, zoknik, vettek babakocsit, már a kiságyat is kinézték :D szerintem jobban izgulnak mint én :)

Én 65 kg-al kezdtem (jó magas is vagyok mellé:)) kiváncsi leszek mennyivel végzem:)

Rosszullétek nincsenek egyátalán, azóta vérezni sem véreztem, csak fáradékonyabb vagyok kicsit, és nagyon néha émelygek. Nah meg néha ok nélkül elsirom magam :D

Mivel vékony vagyok, már jócskám látszik a pocakom is:)

2010. márc. 7. 09:42
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
szia! h vagytok? mi van veletek? hány hetes is vagy most?? lassan végre találkozhatsz a piciddel, igaz?? Sok boldogságot:)
2010. jún. 2. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!