Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismami vagyok/voltam?...

5 hetes kismami vagyok/voltam? Elvetéltem? :' (

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, becsúszott a baba, de rábeszéltem anyuékat, és megtartottam, eleinte nagyon mérgesek voltak, de aztán mindenben támogattak. Ma délután hirtelen nagyobb mennyiségű vérzésbe kezdtem, nagyon megijedtem, hogy valami gond van:( azonnal fel is hivtam az orvosom, de csak 7re tud fogadni addig tele van :( segítsetek, kétségbe vagyok esve. én AKAROM ezt a babát :'(
2009. nov. 19. 16:40
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom, hogy együtt maradjatok a Babáddal
2009. nov. 19. 17:45
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Mi is nagyon szorítunk nektek.Az a pici megérdemli,hogy te legyél az anyukája,mond neki kérd,hogy maradjon veled:)

Ritkán teszem,de imádkozom értetek:)

(majd írj)

Ada és Abigél:)

2009. nov. 19. 18:15
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Remélem minden oké veletek!Szurkolok nektek hogy ne legyen semmi gond.Majd írj!
2009. nov. 19. 19:27
 14/47 A kérdező kommentje:
na megjöttem :) jól vagyunk mindketten jajjj annyira örülök nem hiszitek el :):):) szerencsére nem tarottak bent, volt ultrahang meg minden, jól van az én édes kis babám is:) persze szigorú fekvésre lettem kötelezve :( azt mondta a doki hogy nincsen gond, ez egy jelzés volt hogy jobban figyeljek oda :) és irt fel vitaminokat :) köszönöm aki drukkolt nekem, annyira várom már hogy megszülessen az én kis tüneményem :)
2009. nov. 19. 21:55
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Gratula a babához!!! Ha majd megszületik a picúrod, emeld ki ezt a kérdést és írj!:))

Vigyázz magadra és a babádra! Mindíg hallgass a dokira, ha pihenni kell, pihenj!

7hetes kisfiú anyukája

2009. nov. 19. 22:52
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Drukkoltam én is, nekem is volt az elsővel vérzésem 8 hetesen egy idegeskedős nap után, onnantól végig stresszeltem a 9 hónapot, de minden OK volt. Kitartás, gondolunk rád végig!
2009. nov. 19. 23:01
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

nagyon örülök, megérte fenntmaradni és még felnézni ide :)))

Én is véreztem, nem is egyszer...csak tedd túl magad ezen hamar, hogy ne legyél olyan ideges kismami mint én :D

szép és boldog babavárást és persze probléma menteset!!!

38h km:)

2009. nov. 20. 01:31
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó,jaj de jó,gratula!!!
2009. nov. 20. 06:57
 19/47 anonim ***** válasza:
jaj de örülök nagyon szoritottam nektek!Örülök h együtt maradtatok!Biztos érezte a babád h nagyon szereted!boldog baba várást!
2009. nov. 20. 15:58
 20/47 anonim ***** válasza:

De jo!

Orulok nektek!

Nagyon szep babavarast es vigyazz magatokra.

4,5 honapos kisfiu anyukaja

2009. nov. 20. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!