5 hetes kismami vagyok/voltam? Elvetéltem? :' (
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, becsúszott a baba, de rábeszéltem anyuékat, és megtartottam, eleinte nagyon mérgesek voltak, de aztán mindenben támogattak. Ma délután hirtelen nagyobb mennyiségű vérzésbe kezdtem, nagyon megijedtem, hogy valami gond van:( azonnal fel is hivtam az orvosom, de csak 7re tud fogadni addig tele van :( segítsetek, kétségbe vagyok esve. én AKAROM ezt a babát :'(2009. nov. 19. 16:40
1/47 anonim válasza:
Hát,azt igy nem lehet megállapitani,de jót nem jelent.De lehet hogy még nincs veszve minden..Az azért fura hogy a dokid csak ilyenkor fogad.Szoritok!
2/47 anonim válasza:
Sajnos jó esly van rá. Kora terhességek nagyon nagy arányban érnek véget igy. Én tavaly nyár elején éltem át hasonlót, 11hetesen halt meg a kisbabám. Most 33hetes terhes vagyok, szóval ha igy is történt veletek gyászolj nyugodtan, aztán jövőre sikeres terhességenk örülhetsz te is!
Még egy tanács. Ha erősödik a vérzés vagy görcsölni kezdesz ne várj a megbeszélt időpontra, azonnal enj be a kórházba. Tudom, ez kegyetlen, de most a te egészséged a fontos, a piciért már nem tudnak tenni semmit. Sőt, azt is mondják, hogy talán jobb is, hiszen nem tudni miért történt a vetélés.
Még egyszer résztvétem, és gondolj a jövőre!
3/47 anonim válasza:
Én azonnal a klinikára mentem, amikor ilyen panaszom volt, hála az égnek, még itt van a pocakomban a babánk, szerencsénk volt. Megnéztek UH-val, kaptam azonnal gyógyszert és szigorú fekvés volt.
4/47 A kérdező kommentje:
akkor azt hiszem az lesz a legjobb ha indulok is :( szoritsatok:(
2009. nov. 19. 16:54
6/47 anonim válasza:
szorítunk! Pár cuccot pakolj össze, lehet, hogy a kórházban tartanak majd pár napig :(
8/47 anonim válasza:
Én is nagyon szoritok nektek majd irj h mit történt!
9/47 anonim válasza:
Szia! Nagyon várom a fejleményeket, remélem együtt vagytok a Piciddel!!!!!!!!!!!
10/47 anonim válasza:
kerlek ird meg mi volt minden jot es sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!