4-5hetesen mit éreztetek? Milyen tüneteitek voltak és mikor kezdődtek? És meddig tartottak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 15:59
1/14 anonim válasza:
HáááT. Szó szerint semmilyen tünetem nem volt, még a mensim is megjött... Én vagyok az "állatorvosi ló" :)))
2/14 anonim válasza:
Hát én 4 és fél hetes vagyok, jelenleg most kezdenek enyhülni a mensis fájdalmak, jön a fáradság érzet, azon kivül semmi.A mellem sem fáj nagyon, igaz nagyobb.
3/14 anonim válasza:
Én émelyegtem, sokszor voltam rosszul, egy ideig nem is tudtam, hogy miért :))) Pár hétig eltartott.
4/14 anonim válasza:
Fel voltam puffadva, és fájtak a melleim.
5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 22. 17:58
6/14 anonim válasza:
Ez mindenkinél változó. Nekem a melleim feszültek, de csak annyira mint a mensi előtt, és émelyegtem is, amit azelőtt is tettem, de 4-5 hetesen kezdődtek a rosszullétek, a reggeli hányás, ami a nap bármely időszakában elkapott. És a 4. hónap elejéig tartott! Sok sikert! 26 km
7/14 anonim válasza:
nekem fájt a pocim, fáradt voltam, nőttek a melleim.
9hetes km
8/14 anonim válasza:
5 hetes 3 napos vagyok, egy hete tudom hogy baba van de minden a mellem a hasam ugyanolyan mint mensi elött, 4 halvány pozi tesztem van és egy 3 mm-s képem:) álmos vagyok néha esténként, és eszem. de ennyi, se hányinger se mellem ,,semmi..
9/14 anonim válasza:
Szia! Én is négy hetes terhes vagyok! De jó! Egy idősek vagyunk! :) Én fáradt vagyok, mensi szerű pocifájásom van, fájnak a melleim, a hangulatom rettentően hullámzó, aminek az apuka nagyon örűl :). Jövő héten megyek orvoshoz, remélem minden rendben lesz. A hasfájásra magnéziumot kell szednem.
10/14 anonim válasza:
Szia!Én szerdán leszek 5 hetes!:)
Én nagyon álmos vagyok,már 6-7 órakor alszok.Melleim duplája,fájnak,a melbimbóm is.Sokat pisilek.Ez a hónap úgy látom sokunknak sikerült.:D
18 éves kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!