Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hogy vagytok?

Anita0617 kérdése:

Kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hány hetesek vagytok,mekkora a pocakotok és melyik kórházba fogtok szülni?
2013. nov. 21. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok és nagyon jól érzem magam.Az első 13 hétben voltak rosszulléteim,de most már elmúltak.Hamarabb elfáradok,de más "tünetem" most nincs.A pocakom már kerekedik,de még nem olyan nagy,hogy átadják a helyet a buszon.Egy hete érzem a babát,igaz,nem mindennap.Kisfiunk lesz. A kórházat még nem választottuk ki.
2013. nov. 21. 17:11
 12/13 anonim ***** válasza:

18 hetes vagyok, és álomterhesség. Semmi negatív tünetem nem volt. A hasam ömbölyödik, és már 3 hete érzem a babát.

Még nem híztam, és eléggé aktív vagyok...még. :)

2013. nov. 21. 17:14
 13/13 anonim ***** válasza:

14 hetes vagyok,pocakom még nem látszik egyáltalán(hátsó fali a lepény és eleve hátrahajló méhem van)

Baba jól érzi magát szerintem ettől függetlenül;12 hetes ultrahangon kisfiúnak mondták,állítólag jól látható volt.

Rosszullétem csak kétszer volt,ennyivel letudtam a "róka korszakot".

Szegeden fogok szülni,ha minden oké lesz,ha váltanom kell véletlenül dokit,akkor Kecskeméten van egy másik(ő ajánlotta a távolság miatt a szegedit).

Munkaköröm miatt az elejétől táppénzen vagyok,de legalább eljárok úszni(mint régen) és festem a házat belülről,így már be is lesz fejezve teljesen.Ezen kívül elkezdtem estin egy 2 éves szakot,hogy legyen helyem,ha vissza vesznek egyáltalán.

2013. nov. 21. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!