33 hetes terhes kismamák, hogy vagytok?
Hatással van rátok a front, milyen a közérzetetek? Tudtok aludni éjszakánként, mekkora a pocitok? Fáj már valamitek, vagy fájdalmas a babó mozgolódása? Féltek a szüléstől, összeállítottátok már a kórházi csomagot? Ha lehet írjátok le azt is, hányadik baba.
Köszi és minden jót Nektek! :)
Az én pocim is közepes (szerintem :). A baba mozgása néha nagyon fáj, gondolom nyújtózkodna, de kicsi a hely. Nagyon sokat csuklik. :)Aludni viszonylag jól tudok, ritkán ébredek arra, hogy fáj oldalt a csípőcsontom. A savam nekem is nagyon sok, én már szinte minden este szódabikarbónás vízzel fekszem, hogy tudjak aludni. Ezen kívül minden rendben, nem keményedek, nem görcsölök, nem fáj semmim. (kopp-kopp)
A csomagom most pakoltam össze, így nyugodtabb vagyok, de remélem még nem kell egy darabig.
Én viszont, akárhogy küzdök ellene, egyre jobban félek a szüléstől.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!