Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák volt valaki így? 29...

Reni0501 kérdése:

Kismamák volt valaki így? 29 hetes terhes vagyok, pénteken voltam dokinál, mert úgy érzem újra előjött a hüvelygombám.

Figyelt kérdés
Kaptam rá Candibena hüvelytablettát. Hajnalban ahogy voltam pisilni a papíron volt egy kevés rózsaszín folyás. Úgy megijedtem, mert nekem soha nem volt csak sima fehér folyásom.Most holnap megint menjek vissza a dokihoz? Vagy ez csak az hogy tisztulok?Volt már valaki így terhesen?
2013. aug. 4. 14:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és azóta nem jött csak sima fehér.
2013. aug. 4. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Mikor volt gombád,mikor kaptad a h.tablettát?
2013. aug. 4. 14:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Pénteken kaptam eddig 2 éjszaka raktam fel
2013. aug. 4. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Bár elég hülye kérdés,mert ha belegondolok a gomba nem okoz rózsaszín folyást! És a "tisztulás" sem jár rózsaszínes folyással! Menj vissza a dokihoz!

A gomba viszketést okoz,égő érzést,túrós jellegű folyást.

2013. aug. 4. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Bár csak 1x volt ilyened,de azért menj vissza!!
2013. aug. 4. 14:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is az lesz hogy holnap irány a doki.Köszi azért!
2013. aug. 4. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
pont ugy jártam mint te.szaladtam a dokimhoz aki megnyugtatot hogy a kuptol van
2013. aug. 4. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Én egyszeri, minimális, rózsaszínes folyással nem rohannék a dokihoz. De ha megnyugtat, akkor hívd fel inkább.

Rendszeresen vérezgettem a 20. héttől. Gombám, és gyulladásom is volt, mindegyiknél volt rózsaszínes folyás.

2013. aug. 5. 10:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Végülis elmentem ma, hogy megnyugodjak,mert nekem soha nem volt ilyenem.Azt mondta valószínűleg a tablettától van.

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 5. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!