17. hétben lévő kismamák, jól vagytok? "Nagyobbak" is írhatnának tapasztalatokat, köszi!
Első terhességem, most vagyok a 17. hétben, és engem eléggé aggódóssá tesz ez a " már nem hányok még nem mozog" állapot... Nézegetem a hasam, hogy tényleg ott van-e, jó volna már, ha érezném a mozgást. Mellső fali lepénynél, és első babánál ez tényleg kitolódhat a 20. hét környékére is?
És most egy hülye kérdés, de bevállalom: sokat görcsölök, szedek rá magnéziumot. Legutóbb zárt volt a méhszáj. Nyithatja a méhszájat az, ha mindig törökülésben ülök, amikor ülök?
Szia.
Mi 21. hetet töltjük csütörtökön. Ikerbabákat várunk lombikkal sikerültek. Én is elég aggódós vagyok. Az egyik babának hátsó fali lepénye van. Őt nagyon sokszor érzem mozogni és őt éreztem először. A másik babának melső fali a lepénye. Őt ritkábban érzem mozogni és a szívhangfigyelővel is nehezebb megtalálni.
Én is sokat görcsölök. Szedek 3x1 magnerotot.
Szia
Én már a 18 hetet betöltöttem. Holnap tudom meg a nemét. Én 16 héttől érzem a mozgásokat (hátsó fali) és azóta van előtejem is. A mozgásokat te is nemsokára érezni fogod ezen ne idegeskedj. Biztos hogy minden a legnagyobb rendben van. Nem nyithatja a méhszájat a törökülés. Boldog babavárást.
Szia!
Mi a 24. hetet tapossuk. Hátsó fali lepényem van és így 18. héttől éreztem a mozgást. Ha aggódós vagy , akkor később azon fogsz aggódni, ha épp nem mocorog :) Én is ezt teszem.
Mondjuk most már erősen érzem és sokszor, szóval nem izgulok. Ami elég kellemetlen, hogy 1 hete elkezdett égni a gyomrom éjszakánként. Néha arra ébredek, hogy nagyon fáj.
Ezen kívül teljesen jól vagyok! Amúgy kislány lesz a csöppség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!