Kismamák hogy vagytok?
28 hetes vagyok. Elég nagy a pocim :-) Úgy néz ki, hogy a SOTE II
- n fogok szülni. Veszélyeztetett vagyok ezért sokat pihenek. Mostanában nagyon fáradok, ezért délután mindig alszom kicsit. Sajnos sokat görcsölök. Úgy néz ki, kisfiút várok :-) Te kedves kérdező?
Szia!
6 hetes vagyok, hétvégén lesz a 7. :P
Én nagyon rosszul vagyok. Eddig kétszer fordult az elő, hogy egész nap se inni se enni nem tudtam semmit, mert minden kijött.
Ha nem eszek (ha nem is vagyok éhes) akkor iszonyatosan fáj a fejem, hányingerem van, néha még ki is kell mennem...
Valószínűleg Miskolcon fogok szülni, azt, hogy melyikbe még nem tudom. Messze van :)
17 hetes vagyok, és most egészen jól (sajnos nem érzem még a picit, pedig nagyon várom). A pocakom kb semekkora, még az összes régi ruhám jó rá, csak érződik, hogy más az állaga.
A SOTE II-n fogok szülni én is :)
Sziasztok!
24 hetesek vagyunk. Én is veszélyeztetett terhes vagyok. Lombikbabákat várunk, ikrek és lányok lesznek. A hasam szerintem a terhességi korhoz megfelelő nagyságú. Valaki szerint nem is nagy ahhoz képest hogy ikreket várunk. Vannak napok mikor elég sokat mocorognak, bár most 2 napja egy kicsit lustábbak.
Én 17 hetes kismama vagyok.
Most kezdenek enyhülni a rosszulléteim (hányinger, hányás).
Kicsit már látszik a hasamon, hogy baba lesz, de sajnos még én sem érzem, pedig második baba.
Valószínű a Bajcsyban fogok szülni.
Sziasztok én 39 hetes vagyok vasárnapra vagyunk kiirva :) Elég jol vagyokbár 2napja jo sokat keményedek de inkább esténként. Én is a bajcsyba fogok szülni :) nekem nem olyan nagy a pocim sokan azt hiszik h még van hátra egy hónapom. :)
Boldog babavárást mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!