Beágyazódástól lehetnek ilyen tüneteim? Nagyon szeretnék babát és az 1-ő baba lenne!
A beágyazódás nem jár ilyen tünetekkel.
Ez inkább egy kezdődő influenza.
én ha beteg is vagyok akkor se szoktam hányni!
voltam már 4 éve kismama csak sajnos akkor a 11.hétben volt egy missed ab om el ment a babám :(
Nekem a rosszulletek később jelentkeztek, úgy a 6-8. Hét környékén. Beágyazodaskor egy erős hullamszeru görcsöt éreztem.
Amikor meg kellett volna jönnie iszonyat éhség gyötört. Ekkor még nem tudtam h terhes vagyok, vagyis nem bekepzelt tünetek voltak.
Azért kívánom, h neked ezek babát jelentsenek! :-)
köszönöm a jó kívánságot :)
1 éve próbálkozunk de semmi még :(
Nekem ilyen tüneteim simán vannak mensi előtt is és még sok minden mástól is lehetnek ilyen tüneteid. És még másfél heted van a nemvártig, közben is legyetek együtt. Én drukkolok :)
Nekünk 8 hónap után sikerült és nekem is 25 naposak a ciklusaim. Nekünk végül a ciklus 10. és 12. napja közötti próbálkozás jött össze. Mivel nekem azt mondták hátra hajlik a méhem a gyertyaállást is kipróbáltuk és nem irrigáltam. Nem tudom végül ezek közül segített e bármelyik de most 6 hetes terhes vagyok.
Dokinál még nem jártatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!