Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beágyazódástól lehetnek ilyen...

Beágyazódástól lehetnek ilyen tüneteim? Nagyon szeretnék babát és az 1-ő baba lenne!

Figyelt kérdés
November 5.én volt meg utoljára a nemvárt, tegnap óta olyan hányingerem van meg van mikor szédülök. Ma például a munkahelyemen először iszonyatosan melegem volt aztán vacogtam, pénztárban vagyok szóval onnan nehéz szabadulni ha a másik pénztáros árút pakol. szóval a hő változások után olyannyira hányingerem lett hogy ki kellett rohannom a mosdóba. akkor a hányingert már a szédülés meg a remegés is kísérte, megmostam az arcom és a 2 elmúlt de a hányinger azóta is van!
2013. nov. 20. 18:15
 1/7 A kérdező kommentje:
hozzá teszem 25 naposak a ciklusaim!
2013. nov. 20. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A beágyazódás nem jár ilyen tünetekkel.

Ez inkább egy kezdődő influenza.

2013. nov. 20. 18:26
 3/7 A kérdező kommentje:

én ha beteg is vagyok akkor se szoktam hányni!

voltam már 4 éve kismama csak sajnos akkor a 11.hétben volt egy missed ab om el ment a babám :(

2013. nov. 20. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a rosszulletek később jelentkeztek, úgy a 6-8. Hét környékén. Beágyazodaskor egy erős hullamszeru görcsöt éreztem.

Amikor meg kellett volna jönnie iszonyat éhség gyötört. Ekkor még nem tudtam h terhes vagyok, vagyis nem bekepzelt tünetek voltak.

Azért kívánom, h neked ezek babát jelentsenek! :-)

2013. nov. 20. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a jó kívánságot :)

1 éve próbálkozunk de semmi még :(

2013. nov. 20. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen tüneteim simán vannak mensi előtt is és még sok minden mástól is lehetnek ilyen tüneteid. És még másfél heted van a nemvártig, közben is legyetek együtt. Én drukkolok :)

Nekünk 8 hónap után sikerült és nekem is 25 naposak a ciklusaim. Nekünk végül a ciklus 10. és 12. napja közötti próbálkozás jött össze. Mivel nekem azt mondták hátra hajlik a méhem a gyertyaállást is kipróbáltuk és nem irrigáltam. Nem tudom végül ezek közül segített e bármelyik de most 6 hetes terhes vagyok.

Dokinál még nem jártatok?

2013. nov. 20. 21:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Még nem voltunk dokinál, gondoltuk várunk még vele és ha januárig semmi akkor orvoshoz fordulunk.
2013. nov. 21. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!