Meddig fordulhat be a baba?
Szerdán születet a fiam de. 11kor...és kedden fordult be délután 14kor
Aznap ( szerdán ) lett volna a dokimmal tanácskozás hogy mi lesz ha....
De nemvolt ha...
ÚGyhogy ez butaság...
akár a születés előtti órákban is befordulhat
az enyém pl 38. héten tette, pedig nem volt kicsi, 57 cm és 3,675 kg volt, én meg 165 cm és 60 kiló voltam akkor épp, szóval nem egy égimeszelő.
miééért ijesztgetne a dokik mindig mindennel??? :(
24 hetesen voltam uh-on, akkor fejvégű volt a baba. A doki hozzátette: ez nem jelent semmit.
28 hetesen ismét uh, ekkor faros. Itt is hozzátette a doki: de ez nem jelent semmit.
Még min. 10-12 heted hátra van, úgyhogy az, hogy most faros, nem jelent semmit. :)
Nekem úgy mondta a doki, hogy általában a 32. hétig befordulnak a babák, de ha nem, az sem gond, mert vagy később is meg tudja tenni, ha meg nem, inkább legyen császár, mint komplikációktól hemzsegő, nehéz szülés.
nem a doki ijesztgette,a kérdező olvasta valahol...A doki csak annyit mondott,ha így marad császár...
Nekem 26 hetesen harántfekvésben volt éppen..Most 30 hetes vagyok,holnap megyek uh-ra,de szerintem már irányba van,legalábbis nem haránt, a mozgások alapján.Lányom 32hetes kora környékén fordult be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!