Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek olyan, akinek...

Van köztetek olyan, akinek már a 12. heti UH-n meg tudták mondani a baba nemét?

Figyelt kérdés
Holnap megyek a 12. heti UH-ra, és kiváncsi lettem, vajon előfordulhat-e, hogy esetleg lát valamit a doki az UH-n. Tudom, hogy ennek kicsi a valószínűsége, de hallottam már erre példát. Nektek mikor nyilatkoztak először a babátok neméről, hányadik héten? Van egy tündéri kisfiunk, és nagyon szeretnénk egy hugicát neki, de természetesen egy kisöcsinek is nagyon örülnénk, csak hát...borzasztó kiváncsiak vagyunk! Köszi! :)
2013. nov. 20. 13:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

nekem a 12. heti uh-n megmondták, hogy kislány lesz. Azóta is mindig kislányt mondanak.

28hkm

2013. nov. 20. 13:09
 2/15 anonim ***** válasza:

Két lányunk volt (őket a 18. hetin mondták meg 100%-ra, előtte nem is volt tipp), a harmadik babával mentem a 12. heti UHra az SZTK-ba. A doki kérdezte hogy hányadik baba, és amikor mondtam, hogy 3., kérdezte hogy "mi van otthon már?", aztán hozzá tette, hogy ő itt nem lát "semmit", de még "kinőhet", és megkérdezte, hogy haza visszük-e akkor is, ha lány lesz. Mondtam hogy naná. :D

18. hetin 100% volt hogy lány lesz ő is.

2013. nov. 20. 13:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. heti ultrahangon egyértelműen kisfiút mondta, az is lett most 3 hónapos! :)
2013. nov. 20. 13:11
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem még a 18. héten sem tudták biztosan megmondani. Legutóbb tévedtek 18 hetesen, szóval még most sem hiszem el.
2013. nov. 20. 13:16
 5/15 A kérdező kommentje:
de jó, akkor most olyan izgatott lettem...hátha meg tudja mondani a dokim :)...és milyen géppel nézték az UH-t? Korszerűvel, vagy primitívebbel? :)
2013. nov. 20. 13:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem szintén a 12 héten mondták, hogy kisfiú lesz. Sőt még én is láttam a lába között valamit. :)

Az is lett nem hagyta el a kukacát.

2013. nov. 20. 13:17
 7/15 anonim ***** válasza:

Szintén 12. Heti genetikai 4d-s ultrahangon voltunk.Láttak valamit.kérdezte az uh nővér tudjuk e már..mondtuk nem.ő kisfiút mondott,de szólt hogy az lehet hogy csak a köldökzsinór egy része,bár kétséges. a 16. héten meg is mutatta a teljes zacsiját is ;-)

ÚGyhogy bejött a nővérke sejtése

2013. nov. 20. 13:18
 8/15 A kérdező kommentje:
állítólag a kisfiút hamarabb kiszúrják, vagy legalábbis nagyobb biztonsággal meg tudják állapítani, mint a kislányt. Az én dokim az első babánál csak a 18. héten mert nyilatkozni, de akkor is óvatosan, pedig szemmel láthatóan ott volt a kis kuki :) Kiváncsi leszek..
2013. nov. 20. 13:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem is megmondták már a 12. hetin, hogy fiú lesz (és az is lett).
2013. nov. 20. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mindkét terhességem alatt megmondta az orvos a 12. heti UH-n a nemüket! És valóban úgy is lett. Az első kislány a második kisfiú! :)
2013. nov. 20. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!