Van köztetek olyan, akinek már a 12. heti UH-n meg tudták mondani a baba nemét?
nekem a 12. heti uh-n megmondták, hogy kislány lesz. Azóta is mindig kislányt mondanak.
28hkm
Két lányunk volt (őket a 18. hetin mondták meg 100%-ra, előtte nem is volt tipp), a harmadik babával mentem a 12. heti UHra az SZTK-ba. A doki kérdezte hogy hányadik baba, és amikor mondtam, hogy 3., kérdezte hogy "mi van otthon már?", aztán hozzá tette, hogy ő itt nem lát "semmit", de még "kinőhet", és megkérdezte, hogy haza visszük-e akkor is, ha lány lesz. Mondtam hogy naná. :D
18. hetin 100% volt hogy lány lesz ő is.
Nekem szintén a 12 héten mondták, hogy kisfiú lesz. Sőt még én is láttam a lába között valamit. :)
Az is lett nem hagyta el a kukacát.
Szintén 12. Heti genetikai 4d-s ultrahangon voltunk.Láttak valamit.kérdezte az uh nővér tudjuk e már..mondtuk nem.ő kisfiút mondott,de szólt hogy az lehet hogy csak a köldökzsinór egy része,bár kétséges. a 16. héten meg is mutatta a teljes zacsiját is ;-)
ÚGyhogy bejött a nővérke sejtése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!