Van köztetek olyan, akinek már a 12. heti UH-n meg tudták mondani a baba nemét?
Figyelt kérdés
Holnap megyek a 12. heti UH-ra, és kiváncsi lettem, vajon előfordulhat-e, hogy esetleg lát valamit a doki az UH-n. Tudom, hogy ennek kicsi a valószínűsége, de hallottam már erre példát. Nektek mikor nyilatkoztak először a babátok neméről, hányadik héten? Van egy tündéri kisfiunk, és nagyon szeretnénk egy hugicát neki, de természetesen egy kisöcsinek is nagyon örülnénk, csak hát...borzasztó kiváncsiak vagyunk! Köszi! :)2013. nov. 20. 13:08
11/15 anonim válasza:
Nálunk a 12. héten megmutatta 4dben, hogy fiú, 100%ra mondták több helyen is, most 18 hónapos, és eléggé kislány. :)
12/15 anonim válasza:
az egyik 12. hetes UH fotón szépen be van nyilazva a kukaca. Szerintem ha kisfiú, azt biztosabban meg tudják mondani.
13/15 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki 12. héten, hogy kisfiú, azóta 3-szor voltam uh-on ugyanannál a dokinál és utána mindig kislányt mondott. Még nem mondom 100%-ra, mert még csak 33 hetes vagyok, de a 12. heti erős gyanú még változhat :)
14/15 anonim válasza:
Nálunk már akkor fiúnak mondták, az is lett.
15/15 anonim válasza:
Nekem az első gyereknél mondták a 12. héten hogy fiú ,az is lett:) Most két éves. A második babánknál pedig lányt tippeltek. Hát nem jött be:) Kisfiú lesz ő is, aki remélhetőleg 2 héten belül megszületik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!