Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek nem lehet gyerekem?

Szerintetek nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kisbabát, ezért már két hónapja nem szedek fogamzásgátlót mégsem esek teherbe. Mi lehet a baj?
2013. nov. 20. 17:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva nem próbálkozunk, csak hátha sikerül...
2013. nov. 20. 20:22
 22/25 anonim ***** válasza:
mi az,h "hátha sikerül" ? most akartok babát vagy nem? élvezzen beléd a párod, ne megszakításos legyen,mert úgy nem biztos a teherbe esés.... Majd ha beleélvezés után sem esel teherbe 1 év után sem,akkor aggódj.
2013. nov. 20. 20:53
 23/25 anonim ***** válasza:
Úristen kérdező, te hány éves vagy? Mennyi az IQ-d? Hihetetlen primitív a kérdésed!!!
2013. nov. 21. 08:08
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon szeretnék kisbabát, ezért már két hónapja nem szedek fogamzásgátlót"

"Az igazat megvallva nem próbálkozunk, csak hátha sikerül..."

Nem lehet, hogy csak te szeretnéd azt a babát? A párod tud róla, hogy nem szeded a tablettát?

Mert a leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy egyoldalú a dolog.

2013. nov. 21. 08:51
 25/25 anonim ***** válasza:
#24, látod, én ilyent fel sem tételeztem, hisz a családtervezésben való hazugság az kb a legsúlyosabb bűn, amit egy párkapcsolatban valaki elkövethet. Erre gondolom azt, hogy minden más problémát meg lehet és meg kell beszélni, de aki ebben a témában csapja be a párját, az egyáltalán nem tiszteli, ott többé szó sem lehet bizalomról, ott nincs min gondolkodni, nincs mit megbeszélni, az fel is út, le is út... minden egyébre tekintet nélkül.
2013. nov. 21. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!