Szerintetek nem lehet gyerekem?
1 év után foglalkozik egyáltalán a dologgal orvos, addig egyáltalán nem ad aggodalomra okot, ha ne m esel védekezés nélkül teherbe.
N, biztos, hogy a peteéréskor vagytok együtt..stb
A helyzet az, hogy a #8-asnál van a pont, bár a köznyelv azt szokta mondani, hogy "kiürül a fogamzásgátló", de nem erről van szó, a fogamzásgátló hormonjai 1-2 nap alatt kiürülnek... Arról van szó, hogy a szervezetnek vissza kell állni az élettani ciklusra, élettani hormonszintekre, ami adott esetben hónapok is lehetnek.
Kérdező, az a baj leginkább, hogy türelmetlen vagy. Ha tényleg gyerekben gondolkodsz, akkor ez az, amiről villámszerűen le kellene szoknod, mert a terhességhez, szüléshez, gyerekneveléshez sok-sok-sok türelem kell.
A másik baj, hogy mindent irányítani, kontrollálni akarsz... szintén nem egy szerencsés tulajdonság egy szülőtől...
És hogy mit csinálj? Élvezd az életet...
Hogy mit ne csinálj? Ne türelmetlenkedj, ne parázz, ne kezdj praktikázni, ne menj a saját idegeidre és a párod idegeire se...
Majd, ha esetleg 1 év után sem jön össze a dolog, akkor felmerül, hogy lehet esetleg probléma...
Először is: Miért szedtél fogamzás gátlót?
Úgy történt, hogy meggondoltad magad? Egyébként mennyi fogamzás gátlót szedtél be összesen kb.? Ha ezekre tudsz feleni, és átgondoltad, akkor, meg fogod tudni a választ. Különben ha nagyon sokat, rengeteget szedtél egyáltalán nincs esély a babára, ha pedig sokat de nem annyira, akkor kicsi esély van rá, ha pedig ritkán szedtél keveset, akkor viszont van esély a gyermekre, csak várni kell egy kicsit rá. Ezeket mind onnan tudom, hogy az anyukám szülész főorvos, és természetesen én is az leszek...
15: ezt komolyan írtad?
Pl. ha én 11 évig szedtem, és 3 éve nem szedem, és hamarosan elkezdünk próbálkozni a babával, akkor mi az esély?
Off:
És miért erőltetik a nőgyógyászok a fogamzásgátlót? Amióta nem szedem, állandóan piszkálnak, hogy miért nem akarom szedni.
Off
Engem lebeszélni akartak..
De
Mivel nem birom az óvszert, és nem is élvezem a szexet vele, kizárt hogy azzal védekezzünk
Sosem tervezetten élünk nemi életet, tehát a pesszárium, és az összes előkészületet igénylő módszer is kizárható
A habok, zselék nem megfelelő védekezési módok...
Mivel még nem szültem spirált nem teszik fel..
Marad a hormonális fogamzásgátlás,
15-ös téged anyád tuszkolt be valamelyik protekciós helyre?
a nők úgy általában miért szednek fogamzásgátlót?!
ha ilyen mentalitással és agyi kapacitással egy segítő szakmában szeretnél elhelyezkedni akkor még most gondold meg, mert veled is csak többen lesznek!
kérdezőnek: a gyógyszernek valóban vannak a pozitív hatásai mellett negatív mellékhatásai. az egyik ilyen, mint ahogy már előttem is írták, "átprogramozza" a hormonokat amiknek a tabletta elhagyása után időre van szükségük. sokféleképpen segítheted a szervezeted a teherbeesésre. elkezdhetsz akár terhesvitaminokat szedni, rendszeresen mozogni, egészségesen étkezni. figyelni a ciklusaidat, ha nagyon alapos vagy akkor a reggeli hődet is mellé nézni.
2 hónap még tényleg nem sok idő. Én 8 évig szedtem hormonális fogamzásgátlót, az első terhességem 3 próbálkozós hónap eredménye volt, a mostani pedig 8 hónap után jött össze, pedig évek óta nem szedtem a gyógyszert.
Élvezzétek, hogy együtt lehettek és sikeres próbálkozást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!