Piroska és a farkas kérdése:
Magzatmozgás a 20. hét körül?
Figyelt kérdés
Most léptem a 20. hétbe, kb a 18. hét körültől éreztem buborékszerű mozgást ( 1. baba, mellősfali lepény). A kérdésem az, h a 20. hét körül még előfordulhat, h a kismama nem érzi mindennap a magzatmozgást, vagy az, h különbség van az egyes napok között a mozgás intenzitását illetően?2013. nov. 19. 21:00
1/6 anonim válasza:
Az még elég sokáig elő fog fordulni, hogy nem érzed mindennap.
2/6 anonim válasza:
Első terhességemnél a 20-21. héten éreztem a babát, de nem minden nap.
3/6 anonim válasza:
Nem kell,hogy minden nap érezd. Asszem én a 24-25 héttől érzem minden nap.
32 hkm
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért vagyok megijedve, mert a buborékolást az eslő észleléstől kezdve mindennap éreztem. És most tegnap ta nem érzem. Ekkora magzat - mármint a 20 hetes - még tud úgy fordulni, hogy elbújjon? Lehet, hogy mozog ő, csak vhogy nem kifelé kalimpál?
2013. nov. 20. 09:14
5/6 anonim válasza:
szia ne aggodj. 20hetesen még akkora a játszotér siman elbujik.
Én kb a 15.héttöl éreztem bélmozgas szerü mocorgast. semmi bugyborék kaparaszas vagy pillango. nem minden nap és csak ha hanyatt fekve pihentem.igy volt ez egészen a 18.-19hétig mikor is kiderült melső fali a lepény ezért nem érzem,pedig akkor apa kapott egy tenyérwmelő rugást amit csak egy pukkanasnak éreztem.. Kb a 20.héttöl érzem a konkrét mozgast.van most is olyan hogy nem érzem de mikor voltunk 4dn ugy mocorgott én semmit nem éreztem belöle.
Most mar latszik kivülröl is ha hanyatt fekszem. érdekes hogy nem éezem de latszik ahogy mocorog. a rugasokat érzem de nem mindent.
ne aggodj.23+4hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek a válaszokat!
2013. nov. 20. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!